SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da ücretsiz internet hizmeti

Yıldırım Belediyesi, ilçenin 6 farklı noktasında ücretsiz olarak verdiği internet hizmeti ile yenilikçi uygulamalarını vatandaşların hizmetine

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2015 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2015 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da ücretsiz internet hizmeti
Yıldırım Belediyesi, ilçenin 6 farklı noktasında ücretsiz olarak verdiği internet hizmeti ile yenilikçi uygulamalarını vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.
 

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı teknolojik hizmetlerle ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, Emirsultan Meydanı, Cazibe Merkezi, Cumalıkızık, Mimarsinan Parkı, Mustafa Kemal İlhan Parkı ve Bayrak Alanı'nda ücretsiz internet hizmetini vatandaşların kullanımına sundu. Göreve geldikleri ilk günden itibaren tüm hizmetlerini yenilikçi uygulamalar üzerine kurduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İletişim çağının vazgeçilmez unsurlarından biri olan interneti ilçemizin 6 farklı noktasında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz. Günümüzde birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi işlemler artık internet üzerinden yapılıyor. Biz de bu hizmetimizle vatandaşlarımızın bu ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. İlerleyen süreç içerisinde ücretsiz internet erişim noktalarının sayısını artıracaklarının müjdesini de veren Başkan Edebali, "Modern çağın gereksinimini karşılayacak uygulamalarla sosyal donatı alanlarını tam donanımlı dinlenme mekânları haline getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.