SON DAKİKA
Hava Durumu

'Yılın Yıldızı' Altepe

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2013 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2013 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla ‘Yılın Yıldızı’ ödülüne layık görüldü. 


Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Yılın Yıldızları Ödül Töreni’, YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde Davutpaşa Kongre Merkezi’nde yapıldı. Öğrenci görüşlerinin değer kazandığı en prestijli öğrenci organizasyonu olarak kabul edilen ‘11. Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde, 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen kendi alanlarında en başarılı isimler ‘Yılın Yıldızı’ ödüllerinin sahibi oldu. ‘Kentsel Dönüşüme İletişim Alanında En Fazla Katkıyı Yapan Kurum’ seçilen Marmara Belediyeler Birliği’ne verilen ‘Rektörlük Özel Ödülü’nü Birlik Başkanı Recep Altepe alkışlar arasında aldı. Öğrencilerin takdirini kazanmanın heyecanını yaşadığını belirten Başkan Altepe, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in takdim ettiği ödülden dolayı teşekkür ederek, “Bizler hedefleri olan bir milletiz ve başarılı olmaya gönüllüyüz. Gençlerimizin de başarılarıyla geleceğin yıldızları olacağına inanıyoruz” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ülkenin yönetiminde önemli görevlerde bulunan öğrenciler yetiştirdiğine değinerek, “Üniversiteler bilgi üretmenin metotlarının öğretildiği yerlerdir. Öğrencilerimiz ileriki yaşlarda yapmadıkları için pişmanlık duyacaklar. Günümüzde en büyük güç bilgidir. Türkiye’nin bugününde gençler tavırlarıyla yol göstericidir. Bizim en büyük zenginliğimiz kardeşliğimizdir. Ayrım yapmadan insan olarak birbirimizi sevmeliyiz” dedi.
Oyuncu Bülent Çolak’ın sunduğu program Boğaziçi Caz Korosu’nun konseriyle renklendi. Çolak koroya, Rektörlük Özel Ödülü’nü verdi. Daha sonra medya ve sanat camiasından, sporculara, ekonomistlerden şirketlere ve sivil toplum kuruluşlarına kadar 32 dalda ödül sahibini buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.