SON DAKİKA
Hava Durumu

Yolsuzluk iddiasına 5 tutuklama!

Bursa polisi tarafından ’temizlik ihalesinde yolsuzluk yapıldığı’ iddiasıyla gözaltına alınan Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar s

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2012 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2012 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa polisi tarafından ’temizlik ihalesinde yolsuzluk yapıldığı’ iddiasıyla gözaltına alınan Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 16 kişiden 5’i tutuklandı, 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Şube Amirliği ekiplerinin önceki gün düzenlediği operasyon kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden, Belediye Başkan Yardımcısı Edibe Sema Güler’in de aralarında bulunduğu 4’ü, savcılıktaki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen diğer zanlılardan Belediye Mali Hizmetler Müdürü Metin T., Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürü Eyüp G., Su ve Kanalizasyon Müdürü Fevzi Ç., belediyenin temizlik işlerini yürüten şirketin ortağı Ahmet K. ile başka bir temizlik şirketi yetkilisi Murat U. tutuklandı.


TARTAR SERBEST BIRAKILDI...

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar’ın da bulunduğu 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tartar, adliyeden ayrılırken açıklama yapmadı.

Bu arada, adli işlemler sırasında zanlıların yakınları, belediye çalışanları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, adliye önünde bekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.