SON DAKİKA
Hava Durumu

Zaman'a göre bütün halk paralelci!

Zaman gazetesi,paralel yapıyla ilgili yapılan soruşturmaları tüm vatandaşları kapsıyormuş gibi göstererek bir algı operasyonuna imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zaman'a göre bütün halk paralelci!
Zaman gazetesi,paralel yapıyla ilgili yapılan soruşturmaları tüm vatandaşları kapsıyormuş gibi göstererek bir algı operasyonuna imza attı.


Zaman, bugünkü manşetinde paralel yapıyla ilgili yapılan soruşturmaları bütün vatandaşları kapsıyormuş gibi yansıtarak algı yönetimine imza attı. Bugün Türkiye’de 28 Şubat’ta benzer bir sürecin yaşandığını iddia eden Zaman’a göre paraleller halkı temsil ediyor. Zaman bugünkü haberiyle savcının paralel yapıyla ilgili “araştırın” talimatını bütün ülke vatandaşlarını potansiyel şüphe gibi göstererek kamuoyunu yanıltmaya çalıştı. Zaman, Ankara Savcısı Serdar Coşkun’un paralel yapıyla olan soruşturmayı tüm vatandaşları kapsadığını iddia etti. Daha önce savcının emniyete verdiği “araştırın” talimatlarını “fişleme” olarak yansıtan Zaman gazetesi, savcıyı hedefe koydu.

Zaman'ın haberine göre; "Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in soru önergesiyle deşifre olan ‘Hizmet’i bitirme planı’, Ankara Adliyesi’ndeki  özel büro eliyle uygulanıyor. Bu kapsamda Savcı Serdar Coşkun’un Emniyet’e gönderdiği yazılı emir, ceza hukuku ve Anayasa ihlalleriyle dolu. İnsan haklarına müdahalede sınır tanımayan talimat, bütün vatandaşları şüpheli sayıyor." dedi.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.