SON DAKİKA
Hava Durumu

Zekeriya Öz'den tepki çekecek tweet'ler

Savcı Zekeriya Öz , sosyal medyadaki hesabından  "Sadece hırsızların ve yolsuzların haklı olduğu, bunları yakalayanların haksız ve suçlu o

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zekeriya Öz'den tepki çekecek tweet'ler
Savcı Zekeriya Öz , sosyal medyadaki hesabından  "Sadece hırsızların ve yolsuzların haklı olduğu, bunları yakalayanların haksız ve suçlu olduğu ülkelerde kaos hakim olur. " şeklinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte Zekeriya Öz'ün o tweetleri: "Polislerin soruşturmalarına gönderdikleri müfettişlere sizi il müdürü yapacağız vaadleriyle kanun dışına çıkıp polisleri ihraç ettiriyorlar. Canını dişine takmış gece gündüz devlet için çalışmış bu polisleri işsiz ve evsiz bırakacak kadar gözü dönmüş merhametsiz ve zalimlerin sonu Hüsran olacaktır. Çünkü yeni hazırlanan kanun taslağında bütün il müdürlerini şube müdürü statüsüne indirip dışarıdan müdür atanması gelecek. Her kanun tasarısının amacı millet memleket menfaati değil yapılacak hırsızlık ve kanunsuzlukların ortaya çıkarılmasını engellemektir. Açtığın her YARADAN hesap sorar YARATAN. Sanılmasın ki bu kadar kişiyi karda kışta evinden işinden etmek kimsenin yanına kar kalır????!!!!  Sadece hırsızların ve yolsuzların haklı olduğu, bunları yakalayanların haksız ve suçlu olduğu ülkelerde kaos hakim olur. Bu kadar ciddi ve hukuka uygun soruşturmaları yapan görevlilere hain muamelesi yapılan ülkemizin kaosa doğru sürüklendiğini göremeyen kördür."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.