SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeynep bebeğin durumu iyi

Datça'daki trafik kazasında anne ve babası hayatını kaybeden ve olaydan 25 saat sonra yaralı olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep Birdane'nin sağlık

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2012 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2012 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Datça'daki trafik kazasında anne ve babası hayatını kaybeden ve olaydan 25 saat sonra yaralı olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep Birdane'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.





Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan sonra hastanelerine getirilen Zeynep bebeğin sağlık durumunun ilk güne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Bebeğe ilk müdahaleyi çocuk cerrahı ve çocuk uzmanlarının yaptığını belirten Çakmak, ''Çocuk soğuğa karşı aşırı ısı kaybıyla hastanemize geldi. Vücudunda beslenememeye bağlı şeker düşüklüğü mevcuttu. Doktorlarımız ilk müdahalelerini yaptılar. Bir kaç saat içerisinde genel durumu toparlamaya başladı. Zeynep bebek düne göre çok çok daha iyi durumda. Genel durumu stabilleşti, ancak tıbbi tedavisi birkaç gün daha hastanemizde devam edecek'' dedi.

Bebeğin yakınlarının kendileriyle irtibata geçtiğine işaret eden Çakmak, şöyle devam etti:
''Onlar için de çok zor bir süreç devam ediyor. Cenazelerle ilgili yapmaları gereken görevleri var. Bebek için herhangi bir sıkıntılı durum yok. Bebeğin babasının mesai arkadaşları, eşleri ile bebeğin başında. Ayrıca servis elemanlarımız gerekli özeni gösteriyor. Bebeğin beslenmesinden genel ihtiyaçlarına kadar her şeyi ile yakından ilgileniyorlar.''

Çakmak, Zeynep bebeğin birkaç gün sonra yakınları tarafından alınacağını ifade ederek, yakınlarının bebekten görüntü alınmasını istemediklerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.