SON DAKİKA
Hava Durumu

Ha gayret!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2021 19:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2021 19:48

İlk şoku atlatır atlatmaz başladılar yine nankörlük ve algı yönetimine. Başka ne beklenirdi ki zaten. Diğer yandan, öbürleri de para kaybetme pahasına döviz saldırılarını sürdürüyor. El birliğiyle devirmeye çalışıyorlar Sayın Başkanımızı. Bilmiyorlar ki o bir çınardır. İmanın verdiği gücüyle pes etmez, tedbirlerini alır ve dimdik ayakta kalır inşallah. 


En büyük korkuları 2023. Bu tarihe erişilip seçimlerde tekrar Ak Parti ve sayın başkanımız seçildiğinde Türkiye artık yıkılmaz bir güç olarak yerini alacak dünyada. Çıkartma dedikleri petrol beton döktürülen kuyulardan çıkartılacak, yok dedikleri doğalgaz fışkıracak, savunma sanayinde dışa bağımlılık neredeyse bitecek, ürettirmedikleri uçakların çok daha gelişmişi yapılacak. Paganların bütün emelleri de kül olacak böylelikle. Ortadoğu’ya, dünyaya hükmetme planları yerle bir olacak.


Ekonomisi sağlama alınan Türkiye bir yanda, sürekli para basan, ekonomisi günden güne harap olan ve Covid 19 illetiyle boğuşan ABD ile Avrupa diğer yanda. Bizim beyinsizler öğretilmiş korkuları ve dayatılmış, modern gösterilmiş batı hayranlığı ile saldıra dursun, onlar da anlayacak elbet gerçeği bir gün. Tabii ihanetin genlerine işlediği taifeden söz etmiyorum. Onlar ayrı mesele.


Bu arada söylemek istediğim bir şey daha var. Ak Parti icraatlarını iyi anlatamıyor. Belki de bahsedeceğim konu hassas olduğu için açıklamıyorlar ama asgari ücret zammının ardından ihtiyaç sahiplerine de nakdi yardım yapıldı. Sessiz sedasız gönderildi bu yardımlar. Emekliler de nasibini alacak elbet. Car car ötenler bakalım o zaman ne diyecek?


Bulurlar elbet atacak bir çamur.
Şimdi yapılacak en önemli şey enflasyonla mücadele olacaktır. Onu da yendik mi tutabilene aşk olsun.
Tabii millet aç!


Bakın o aç millet Uludağ, Bolu, Kayseri, Erzurum gibi kayak merkezlerini doldurmuş. Çeşme, Alaçatı, Bodrum, Marmaris, Göcek ve Antalya’da yer bulmak pek mümkün değil. Müstakil villalar dahi çoktan kiralanmış. Boru değil geceliği 8 – 10 bin liradan bahsediyoruz burada.


Geyik desenli kazak giyip, kırmızı kukuleta takınca Noel Baba bunlara yiyecek getirecek her halde. Beyler Noel Baba efsanesi 24 Aralık için geçerli. Haberiniz olsun 31 Aralık’ta gelmeyebilir. Sonra aç kalırsınız.


Evlerde toplanacak olanlar da var elbet. Büyük süper marketlerin hindi satışları patlamış. galiba hayırseverler bol bol hindi alıp muhtaçlara dağıtacak. Ne asil! bir davranış…


Dikkat edin de sahte içkiden zehirlenmeyin bari…
Ya da zehirlenin, bana ne…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.