SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP destekçisinin destekçileri…

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2020 22:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2020 22:23

Kapalı kapılar ardında İP ve HDP ile birlikte Anayasa hazırlayan CHP lideri Kemal iki sene önce söyledikleri apaçık ortaya çıkarılmışken bile külliyen inkâr yoluna gidiyor. Karşısına çıkıp “Kemal efendi, ortada kayıtlar var. Çıkıp itiraf etmişsin işte. Hangi yüzle inkâr ediyorsun?” diye sorsanız dahi inkâra devam. 
Artık ben onun bir “sayborg” olduğuna inanacağım galiba. Erdoğan düşmanlığı ile programlanmış bir sayborg! Sürekli yalan söyleyen, yalanı yüzüne vurulduğunda yüzü kızaracağı yerde ısrarcı olan bin sayborg! Çünkü normal şartlar altında bir insanın yalanında bu kadar ısrarcı olması pek normal değil. 
Sayborg ama hatalı programlanmış bir sayborg. Tevil yeteneğinden bile mahrum. Gerçi zırva tevil götürmez ya. 
Atıyor yalanı, çamuru. Tutmasa da izi kalır misali. Bunun mumlar pek küçük ama yatsıya varmadan sönüveriyor.
Diğer yandan biraz da korku var galiba. Hem böyle bir anayasa hazırlığı yaptıklarını inkâr ediyor hem de HDP’den desteğini esirgemiyor.
Bakın ne diyor;
“HDP'li Meclis Başkanvekili Meclis'i yönetiyor. Milletvekilleri ondan söz istiyor. İzin veriyorsa kürsüye çıkıyorsun, vermezse kürsüye dahi çıkmıyorsun.”
Bunda Ak Parti iktidarına, daha Doğrusu Sayın Başkanımıza karşı olan takıntılı nefretinin büyük payı olsa da ittifak ortağı HDP’nin sık sık yaptığı “Biz olmasak İstanbul’u alamazdınız.” sözleriyle başlayan ağır baskı daha da ön planda gibi görünüyor. Bu yüzden destekliyor HDP’yi.
Sen oturup PKK’ya terörist diyemeyen ve ne olduğu malum bir partiyle anayasa taslağı hazırlayacaksın ve bunu inkâr etmeye çalışacaksın. Sonra da malum partiyi açıkça destekleyeceksin ve milletin senin iyi niyetli olduğuna inanmasını bekleyeceksin. Yok öyle şey!
Kemal’in durumu bu. Ya iP? Onların durumu epey bir zor. Milliyetçi, vatansever görüntüsüyle ortaya çıkıp bu anayasa taslağı hazırlığında ve Fetöcülerle adının anılması çok daha vahim. Kazan fena kaynıyor, ipler kopuyor.
Bu arada, Çakıcı’nın ayar vermesi karşısında afallıyor Kemal. Nutku tutuluyor ama bu sefer sosyal medya denen lağım çukuru devreye giriyor ve Kemal’e destek gecikmiyor. 
Kimler mi destek veriyor? 
İşte işin o yanı çok vahim. Bir bakın kimler destek veriyor, sonra kararı siz verin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.