SON DAKİKA
Hava Durumu

Hedef neden Oktay Yılmaz?

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2021 20:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 20:47

Bursa’da AK Parti ve belediyelerde rant sağlayamayan, kanunsuzluklarına göz yumulmayan ya da siyasi hesaplarını yürütemeyen bir kesim var. 
Bunlar tam bir şer ittifakı olarak kent üzerinde ve bu kenti yöneten insanlar üzerinden gece gündüz algı ve iftira operasyonları ile itibarsızlaştırma operasyonları çekiyor. Bu sadece belediyeleri de kapsamıyor tabi. Bu kentte işlerine gelmeyen kamu özel ne kadar kurum ve kuruluş varsa onları yıpratmak için kiralıkları açıktan kendileri perde arkasında saldırıyor. 


Bursa’yı istedikleri gibi dizayn edip istedikleri gibi sömürememenin ağır acısı altında, gözlerini seçimlere çevirmiş ve bu arada ne kadar çok kumpas oyun ve algı yaparak insanları ve kurumları yıpratırlarsa bunu yanlarına kar sayıyorlar. 
Bursa’yı Bursalıyı ahmak yerine koyan bu zihniyetin son dönemde hedef aldığı isimlerden biri Yıldırım’da önemli bir dönüşüm ve gelişimi sağlayan ve ilçeyi gelecek için önemli bir motivasyona ulaştıran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz. 
Aday olmasından itibaren bir türlü hazmedemedikleri Oktay Yılmaz’ın başarısız olması için ellerini ovuşturanlar, gecesini gündüzüne katarak doğru adımlarla ilçeyi geleceğe taşıyan, önemli yatırımları ve projeleri bir biri ardına başlatan Yılmaz karşısında hayal kırıklığına uğradı. 
Yılmaz’ın ekibiyle birlikte yapılamaz denilen ve ilçenin son 30 yıla damgasını vuran sorunlarını çözmeye yönelik ciddi adımları ve icraata dönüşen projeleri bu kesimi öyle rahatsız ediyor ki, saçma sapan ipe sapa gelmez iddialarla ve karalamalarla bir sonuç alacaklarını sanıyorlar. 
Oysa Oktay Yılmaz ve ekibi sahadan yönetiyor Yıldırım’ı. Alışık olunmadık bir şekilde hep halkın arasında insanlarla birlikte. Nerede bir sorun varsa atlayıp gidip gönül alıyor, çözüm buluyor Oktay başkan. 


Siyasi parti gözetmeksizin çok benzemezlerin ittifakı, AK Parti ve Bursa’nın yönetimine yönelik oyun kurmaya, algı oluşturmaya, karalama yapmaya devam ederken, o oyunları bir bir bozan isimlere de ipini tuttukları birkaç rezille sözüm ona saldırıyorlar. 
Bursa ve Bursalılar kimin hizmet kimin hizip peşinde olduğunu, kimin rant bayrağına sarıldığın kimin milletin ipine sarıldığını gayet iyi görüyor. 
O meşhur Türk değişinden hareketle “Peşinden 40 it havlatmayan kurt, kurt değildirOktay Yılmaz başkan icraatları ve hizmetleri ile çok daha fazlasını peşine takmış gidiyor. 
Yıldırım’dan Türkiye’ye örnek hizmetlere imza atan Oktay başkan ve ekibini algıyla yalanla iftirayla yıpratamayacaklarını anlayacaklar. Eskimiş, çürümüş bir zihniyetin yeni düzeni kurgulamasına imkan yok artık. 
Milletin içinde milletle beraber hizmetleri yürüten Oktay Yılmaz, her defasında hizmetleri ile en güzel cevapları veriyor. Yani kirli ittifakın oyunları varsa Oktay Yılmaz’a sahip çıkan millet var. 
Oktay Yılmaz, ayarlarını bozmaya hayallerini kırmaya devam ediyor bu yapının ve önümüzdeki dönem bunu çok daha net göreceğimizin sinyallerini veriyor. 

GÜNÜN KARİKATÜRÜ


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.