SON DAKİKA
Hava Durumu

Heykel şart!

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2020 22:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 22:46

Bir yerlerde birilerinin namaz kıldığını gördükleri zaman, okullarda öğrencilere din anlatılınca, lafın kısası din ile ilgili bir şey gördükleri zaman bunlar hortlak görmüşe dönüyor, gözleri yuvalarından fırlıyor, çığlıklar atmaya başlıyorlar. Öğrencilere din öğretilmesini büyük bir facia olarak görüyorlar. 
Adamların derdi İslam ile. Başka dinlerde gericilik yok, sadece İslam’da var.
Verdikleri haber şu;
“Çekmeköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün organize ettiği, “Yedi Yaşındayım, Namaza Başlıyorum” programı ile yüzlerce çocuk camiye taşındı. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Camii’nde düzenlenen etkinliğe 300 ilkokul öğrencisinin yanı sıra 500 de veli katıldı.”
Bu kadarla kalsa iyi. Diyeceksiniz ki “Ne güzel bak, birileri iyi bir iş yapmış, bakın veliler de katılmış, onlar da duyuruyorlar işte.” Kalmıyor ama hemen ardından imalı biçimde şunu ekliyorlar;
“Programa katılan çocuklara, üzerinde, “Gözümün Nuru Namaz” yazılı tişört ile tesbih hediye edilmesi dikkati çekti.”
Sanki çocuklara örgütsel doküman dağıtılmış!
Ardından da bir yorum geliyor: “Kafa aynı kafa.” Yani “Bunlar gerici.” Demeye getiriyorlar.
İnançlı birilerini gördükçe hortlak görmüş gibi oluyorlar.
Bunların demokrasi timsali ve de en bir laik olarak gösterdikleri o Avrupa memleketlerinde okullarda dersler dualarla başlıyor, onu görmezden geliyorlar. Tabii o Hristiyanlık, onun zararı yok.
Bir imam hatip lisesinde de konferans verilmiş. Aman! Maazallah çocuklara bomba yapımı falan mı öğrettiler acaba? Yok canım, dini nitelikteymiş. İmam hatipte muhasebe kaydı öğretecek değiller ya kardeşim. 
Siz hiç bunların kalkıp da “Bakın, sosyal medya üzerinde açıkça alkol satılıyor. Evde içki yapım setleri pazarlanıyor. Halkı alkole itiyorlar. Bunu durdurun.” Diye şikâyet ettiklerini gördünüz mü? Ya da “Açıkta tütün satanlar ortaokul bebelerine bile bunu veriyor. Gençlerimiz zehirleniyor.” Diye bağırdıklarını?
Alkol ve sigara ile ilgili söyledikleri tek şey “Yine zam geldi. Halkın sigarasına içkisine göz dikti bunlar.” Şeklinde bir algı yönetimi oluyor.
Unutmadan, haberde bir de heykel olmaması çok kötü bir şeymiş gibi gösteriliyor. Etrafta ille de heykel olacak yanı. Nedir heykel meselesi? Bunların pagan dininde heykel elzemdir. Bütün mesele bu. 
Heykel şart…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.