SON DAKİKA
Hava Durumu

Hizmet Ehline Hitabe

Yazının Giriş Tarihi: 07.09.2015 14:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.09.2015 14:24
Ey Hizmet ehli;
*Birinci vazifen Küresel Egemen Kapitalist sömürgecilerin tek güç/ tek tanrı olduklarını bilmek ve kabullenmektir. Yeryüzünün efendileri olarak bellediğin bu egemenlere kulluk edeceksin ve onlara asla şirk koşmayacaksın.
*Bir korkak olarak en çok Siyonist Küresel efendilerden korkacaksın. Öyle ki Tüm tutum ve tavırlarını onlar her an seni görüyormuş gibi ayarlayacaksın. Onların iyi dediğini iyi, kötü dediğini kötü belleyeceksin. Onların ‘terörist’ dediğine ‘terörist’ ‘kahraman dediğine kahraman diyeceksin.
*Sadık ve korkak bir hizmet ehli olarak korktuğun ve tırstığın siyonistlerden korkmayanların yerine de sen korkacak, onların da korkmamaları için efendilerinin sana verdiği talimatlar doğrultusunda her türlü bel altı ve bel üstü operasyonlarda taşeronluk ve tetikçilik ibadetini yapmaktan asla kaçınmayacaksın.

 

*Küresel efendilerinin ’tehlikeli’ gördüğü kimseler senin yakın akrabaların, din kardeşlerin bile olsalar, onlara düşmanlık yapmaktan asla imtina etmeyeceksin. Onlardan nefret edecek, tiksindiğini söyleyeceksin. Onların düşmanları olanlarla her türlü işbirliğine girmeğe can atacaksın.
*Mensup olduğun cemaatin/ hareketin adına layık olmak için efendilerine her türlü ‘hizmet’i vereceksin. Bu hizmet biçimi senin inandığın değerlerle –hizmet ehlinin değerleri olmaz- çelişse de hizmet uğruna her yolun mübah olduğu bilinciyle hareket edecek ve derhal yerine getireceksin.

 

*İçinde yer aldığın yeraltı gizli servis örgütünün bir eğitim ve hayır hareketi olduğunu göstermek için dinsel argümanları alabildiğine abartılı bir biçimde kullanacak, hareketin ‘halkın katkıları’ ile yürüyen bir ‘kervan’ olduğunu hissettirmek için sürekli yardım dileneceksin. Hareketin ekonomik durumunun çok kritik durumda olduğunu düşündürmek için daima şikayet edecek ve ağlayacaksın. Dünya çapındaki örgütlemenin birkaç Şakirdin olağanüstü fedakarlıklarla yürüdüğü algısını canlı tutacaksın.

 

*Dünyanın çeşitli ülkelerinde sana açtırılan kolejlerde genç çocukların zihinlerini de senin zihnindeki korkularla yönlendirecek ve beyinlerini yıkayacaksın. Böylece onlar da senin gibi sadece Küresel Siyonist egemenlerden korkup, o egemenlerden korkmayanlardan nefret edecektir.

 

* Yaşadığın ülke halklarının seçtiği devlet adamlarına yakın duracak, kurumlarında önemli görevlere sızacaksın. Bu yöneticilerin tüm özel ve tüzel kararlarını, görüşmelerini dinleyecek/ izleyecek ve efendilerine rapor edeceksin.

 

*ABD - Pensilvanya'da Küresel Siyonist Egemenlerin tahsis ettiği büroda ikamet eden ağlak aktör Fethullah’ın  neredeyse tamamı zırva olan konuşmalarını / taktiklerini ‘Mutlak İlahi Vahy’ belleyecek ve ittiba edeceksin.

 

*Zaman zaman ‘çelişki’ gibi algıladığın söz- tutum- duruş ve eylemler gördüğünde bunu şeytanın vesvesesi sayacak, derhal ‘Abi’lere durumu anlatacak, onların açıklamalarına bile şekk ve la şüphe iman edeceksin.

 

*Hangi kitabı, hangi yazarı, hangi gazeteyi okuyacağına, hangi TV’yi izleyeceğine asla kendi başına karar vermeye kalkmayacaksın. Abilerin karar verecektir.

 

*Sanalda veya reelde iletişim kurduğun ‘Ehl-i Dünya’ olanlardan kafanı karıştırabilecek olanlardan uzak duracak, onların sözlerine nasıl mukabele edeceğini abilerinden öğreneceksin. Durumu kurtarmak için Hizmet’in her gün vird niyetine tekrarladığı yalan ve iftiraları tekrarlayacaksın.

 

*Hiçbir zaman ayaklarını ve kalbini sabitlemeyeceksin. Tüm tuttum, tavır, duruş, itikad ve inançların mobil olacaktır. Gün olacak Cennetin yolu İran’dan geçecek olsa cennete bile gitmeyi istemeyecekken başka bir gün İran’a yardakçılık edeceksin. Zaman olacak TV dizilerinde hergün hayali olarak Kürtleri öldürürken, başka bir zaman onların arasına sızarak provake edeceksin.

 

*Yaptıklarından dolayı insanların ölmesi, yaralanması, iç savaş çıkması, ocakların sönmesi gibi durumların duygusal olarak seni etkilemesine izin vermeyeceksin. Sen işini yapacaksın.

 

………………

 

*Hasılı sen sadece hizmet edeceksin, düşünmeyeceksin.
Ne mutlu hizmet ehliyim diyene.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.