SON DAKİKA
Hava Durumu

İçimizdeki HAİN…!

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2021 20:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2021 20:39

Bu vatana bu kadar düşman bir parti daha Türkiye tarihinde yok…

HDP, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altındaki HDP yaptı yine yapacağını…! Adı halkların demokrasi Partisi de Türk halkı dışında herkesle kol kola, sadece ülke insanına düşman..! 


ABD Başkanı Joe Biden’ın seçim vaatlerinden biri olan Ermeni Soykırımını tanıma sözü ve yapacağı açıklama birçok ülke tarafından ve özellikle ülkemiz tarafından merakla beklenirken, iki ülke arasındaki gerilimin fitilleyicisi olacak bu açıklamayı dahi beklemeyen HDP yine rahat durmadı.  HDP Merkez Yönetim Yürütme Kurulu'nun 1915 olaylarına ilişkin "Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin" başlığıyla yaptığı açıklama yenilir yutulur cinsten değil! 


TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş artarda açıklamalar yaparak HDP’yi eleştirdi. Bu eleştirilerin ana teması HDP’nin bölücü terör örgütünün uzantısı ve destekçisi olduğu, Türkiyeli gibi konuşmadıkları, tarihi çarpıttıkları üzerineydi. 
Emperyalizm hadsiz uşağı HDP’nin artık bu ülke insanının sabır taşını çoktan aştığını hepimiz biliyor ve görüyoruz. 
Her ne kadar siyasi partilerin kapatmalarına karşı olsak da HDP artık bir siyasi parti değil, düşman bir terör örgütüdür. Kapatın gitsin yahu… 
PKK terörüne binlerce şehit vermiş bu ülkenin vatandaşlarının artık bu zulme tahammülü yok…

Kapatın gitsin..!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.