SON DAKİKA
Hava Durumu

İHANETİ ÇARE GÖRMEK

Yazının Giriş Tarihi: 16.07.2019 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 21:00
Yalan ruhlarının derinliğine işlemiş. Yalanlarla saldırıp itibarsızlaştırmak, düşmanın tezgâhlarına malzeme ve zemin hazırlamak bunların işi. Darbe girişimi tutmadı diye kahrolanlar hâlâ bir umut taşıyor içlerinde.

Bu umudu yeşerten senaryo ise şöyle yazılmış;

Batı, yani Avrupa ve Amerika ekonomik yönden sıkıştıracak. Sadece bizi sıkıştırmakla kalmayacak, yatırım yapan Ortadoğu sermayesine de baskı uygulanacak ve oradan yatırım gelmesi engellenecek. Uzakdoğu ile ilişkilerimiz onları şimdilik pek heyecanlandırmıyor. Çin’e uygulanan baskılarla oradan bize pek bir fayda gelmeyeceğini düşünüyorlar.

Elde var Rusya. İşin en sıkıntılı yanı da bu zaten. Rusya’ya ihracatımız onları pek korkutmasa da şu S 400 meselesi uykularını kaçırıyor. Unutmadan ekleyelim, bir de doğal gaz var…

Bütün amaç Türkiye’yi ekonomik açıdan çökertecek tüm silahları kullanmak. Tanklar, F16’lar vız geldi tırıs gitti. Ellerinde kalan tek silah bu.

Sakın ola hafife almayın. Tarihin en vahşi, en canavarca saldırısını kılları bile kıpırdamadan maşaları vasıtasıyla yaptıranlar daha da şeytani, daha da eşi görülmemiş saldırılar peşinde.

Nihai amaç “Tayyip’ten kurtulmak.” Çünkü o “Tayyip” bunlara boyun eğmiyor. O “Tayyip” bunların emir eri değil… Dediklerini yapmıyor sadece memleketini düşünüyor ve Türkiye güçlendikçe güçleniyor. Daha da güçlenmeden bu gidişatı durdurmak gerektiğini aksi halde ileride böyle bir şanslarının asla olamayacağını da biliyorlar.

Böylesine insanlıktan uzak, kana susamış saldırılar yapacak denli zıvanadan çıkmış bunlar.

Ne var ki inançlı Türk milleti bunların, gözünü kan bürümüş şeytani güçlerin karşısında çelikten bir duvar gibi duruyor ve böyle şeylere pabuç bırakmayacağını haykırıyor.

İşte 15 Temmuz anma törenleri sırasındaki tüm itibarsızlaştırma çabaları tam da bu yüzden.

Milletin bu direncini kırmaları gerek ki sinsi planları başarıya ulaşsın.

Hâlâ “Tayyip’in ipte sallandığını” görme hayaliyle yaşayan sapkın ruhlular var. Sadece Fetöcüler değil Pagan dinin mensupları da böyle.

Abdülkadir Selvi ne güzel yazmış;

“15 Temmuz gecesi darbeye karşı doğru yapan CHP, dün yanlış yaptı. Milletin dün 15 Temmuz gecesinin vahşetini yeniden yaşadığı bir sırada, 251 şehidin anıldığı, darbeye karşı tanklara meydan okuyan insanların hayırla yad edildiği, 15 Temmuz’un manevi havasının yeniden hissedildiği bir ortamda CHP’li Engin Özkoç’un çıkışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan’ı çağıracak ve soracak yürekli bir savcı arıyorum” çıkışı zamanın ruhuna ne kadar uygun düşüyor?

CHP 15 Temmuz gecesi bir elbise giydi, belli ki o elbise CHP’ye bol geldi.

CHP, FETÖ gibi kirli bir yapı üzerinden Erdoğan’ı hedef almak yerine Erdoğan’ın darbeye karşı verdiği mücadeleyi esas alsa, daha yararlı olurdu.” Diyor.

Çünkü onlar da belki iktidar değil ama bol partili bir koalisyonda yer kapıp iktidarmış gibi hissetmek adına, bu gibilerin ekmeğine yağ sürme gayretinde gibi görünüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.