SON DAKİKA
Hava Durumu

IHLAMUR TARİFİ!

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2021 20:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 20:07


“Mütekait paşalardan biri üç beş sene var 
Düştü bilmem ne taraftansa bizim semte kadar.”

Ihlamurun çiçeğini demleyeceksin. Yapraklı ise bir zahmet ayırıp demle çünkü yaprağının ve çiçeklerin demlenme süreleri farklı. Gerçi ıhlamur biraz pahalı ama dolgun emekli maaşın yeter. Ayrıca torunlardan rica et, eline üç beş kuruş harçlık tutuştur onlar sana internetten prostat için bitki çayı siparişi versinler. Utanma canım, prostat normaldir bu yaşta. Bak, dikkatli ol ama tansiyon ve mide bulantısı gibi yan etkileri var bu prostat çayının. 

Başka işlere de kalkışma, yerini ve haddini bil canım, olur mu?


Şimdi kahvehaneler, yasaklar falan derken dört kol pişti ve okey oynayamayınca canları sıkılıyor bunların. Sağa sola emir de yağdıramıyorlar. Herkes kahvehanedeki askıcı Recep gibi “Emredersin paşam.” demiyor. Bir yandan onun sıkıntısı… Eh, tabi eski günlere özlem de var.


Muhtıra teşebbüsünün bir sebebi de bu.
Otur canım evinde sen “paşa paşa” boyundan büyük işlere kalkışma. Eskidendi bunlar… Tekaüt maaşından da olma bari…
İşin şakası bir yana bu 103 imzalı sözde muhtıra girişimi bunların can sıkıntısından daha fazlasıdır. Pagan dini savunucularının, heykelcilerin hezeyanıdır aslında. Açtıkları diğer tezgâhlara ilave olarak bulabildikleri paşa eskilerini kışkırtıp onlara bir bildiri yayınlatmışlardır. 


Kendilerine ehemmiyet verildiği zannına kapılan mütekaitler de durumdan vazife almak suretiyle bir “bildiri” kaleme almışlar. Adet olduğu üzere de gece yarısı yayınlamışlar. Böylece bir muhtıra hissi teşkil edecek bu zavallıların aklınca. Suç işlediklerinin bile farkında değiller.


Yaratılan ucube “Kemalist din” mensupları çok rahatsız. Artık millet bunların zırvalarını yutmuyor. Mensuplarını kaybediyorlar. Halk bunları çok iyi anlıyor artık.
103 mütekait paşanın bu “Bildiri” adıyla vermeye kalktığı “muhtıra” müsveddesi darbeye çağrıdır, suçtur. Haklarında suç duyurusunda bulunulup derhal soruşturma başlatılmalıdır. Ayrıca azmettirenler de bu soruşturmaya dâhil edilmelidir.


İdari olarak yapılabilir mi bilemiyorum ancak, tedbiren maaşları da bu soruşturma nihayetine kadar durdurulmalıdır.
Ciddiye almamak demek darbe çığırtkanlarının ekmeğine yağ sürmek demektir.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.