SON DAKİKA
Hava Durumu

İşin suyu çıktı

Yazının Giriş Tarihi: 03.05.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 21:00
CHP’nin aday belirleme işi artık komedi ötesi bir hal aldı. İşin suyu çıktı yani. Bilememe, bulamama, yani becerememe nedeniyle kendini yedi. Aslında hep yaptığını yaptı bizim Kemal. Eften püften nedenlerle oyaladı durdu. Dürüst olmak gerekirse bu adam bir konuda çok başarılı. Bu konu partideki koltuğunu sağlamda tutmak. Bunu Haziran sonuna kadar da garantiledi. Sonrası Allah kerim… O gün gelince düşen oy oranına rağmen kendini yine muzaffer ilan edecek. Bakalım bu onu kurtaracak mı?

Öyle iktidara oynamak gibi işler onun için boş iş. İki üç vaat sıralıyor. Yurt dışından doktoralı öğrencilerle paketleme tesisi kurmak projelerinin en büyüğü. Gerisini siz anlayın artık. Bugün adayı mecburen açıklamak zorunda. Laf ağızdan çıktı bir kere. Hoş, yine de kıvırma ihtimali var ya. Artık o kadar da yapmaz, yapamaz diye düşünüyoruz…

Gül olmadı, Apla bırakmadı. Artık Uğur Dündar mı olur (Halk TV’de çok boy gösterdi.) Müjdat Gezen mi olur? Bilinmez. Belki de Baykal’dır. İnce de inceden inceye bileniyor. Kazanamayacağı malum da adı geçse yetecek. Kemal şimdilik sağ gösterip sol vuracak ayaklarına yatıyor ya, yeni bir Ekmeleddin vakası kokusu var ortalıkta. Bu arada Sayın İhsanoğlu’ndan özür dilerim. Onun adı geçiyor ama olay kendi şahsıyla ilgili değil. Olay bizim Kemal’in beceriksizliği yüzünden insanları nasıl da zor durumlara düşürebildiği ile ilişkili. Yoksa Sayın İhsanoğlu saygın bir isim.

Bu arada Sözcü Gazetesi anket sallamaya başladı. Emekli memurlara avuntu haberlerle “İkinci tur garanti.” Algısı verilmeye çalışılıyor. Maksat eldeki oyları bari az kaybetmek. Oyların Apla’ya kaydığını bal gibi de biliyorlar. Hele bir de adayları belli olsun ne kadar oy kaydığını da tahmin edeceğiz o zaman.

Laf Sözcü’den açılınca geçen yayınladıkları haber geliverdi aklıma. Küstahça, en hafif deyimiyle edepsiz bir saldırı düzenleyerek “Padişah Abdülhamit'in torunu olan Abdülhamid Osmanoğlu, devletin vali ve başkonsoloslarının adeta ‘resmi konuğu’ olarak ağırlanmaya başladı.” Diye bir haber yayınlamışlar. O kadarını pek maçaları yemiyor da “O bunları kovmamış mıydı? Nasıl oluyor da bu kadar değer verilebiliyor?” demeye getiriyorlar.

Bayramlık ağızımı açtıracaklar şimdi. Ulan o çok beğendiğiniz, örnek almaya çalıştığınız Avrupa devletlerine bir bakın. Kraliyet ailelerine verilen önemi görün, hatta artık resmen kraliyet ile ilgisi kalmamış olanlarda bile kraliyet ailelerine gösterilen saygıya bir bakın. Ne o? Onlar Hristiyan bunlar Müslüman o yüzden mi?

Sinirim iyice bozulmadan “aslını inkâr eden eşektir.” Diyeceğim de eşeklere ayıp olacak.

Haydi bakalım bugünkü açıklamayı görelim biz…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.