SON DAKİKA
Hava Durumu

Kafayı Sıyırmak…

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2021 20:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2021 20:34

Sıcaklar bir yandan bastırıyor. Göcek’te deniz suyu 30 derece olmuş bir ara. Kolay değil 46 dereceyi görmüşler. Sadece biz de değil, Seatle’da bile 46 derece olmuş. Vaki değil… Bunun yanına stresi de eklerseniz kafayı sıyırmak işten bile değil. Doğruyu yanlışı görmeyi bir kenara bırakın pusulası şaşar insanın eğer serin yerde oturmuyorsa, üzerinde stres ve baskı varsa. Mazhar Osman’ı boylar alim Allah… 


Bu yüzden dikkat etmek gerek. Yoksa bir politikacı çıkar ve;
“Avrupa’nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında Türkiye geliyor. Böyle bir rezaleti Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç görmedik. Uyuşturucu, kumar, kadın ticareti, ne rezalet varsa hepsini kabul ettiler. Haramla besleniyorlar.” deyiverir. 


İş bu raddeye geldi mi tıbbi yardım şart.
Bazılarınız “Aklı başında. Bilerek yapıyor bunu. Ona öyle söyletiyorlar.” falan diyecek olursa ben şiddetle karşı çıkarım. Hiç kimse kendi memleketi için bu lafları etmez. Hain olsa da etmez, edemez. Bırakın haini can düşmanı bir yabancı bile zor eder bu lafları. Diplomasi var, şu var, bu var canım…
Hele de biri çıkıp da kendi medyalarındaki şaibeler ayyuka çıkmışken, “Havuz medyası kayıt dışı tirajlar üzerinden devleti soyuyor. Onlar da bu rüşvete ortaktırlar. Böyle bir rezaleti Türkiye hiç yaşamadı.” diyorsa o da tıbbi yardıma muhtaçtır. Üstelik biri bunların adamı hakkında, “The Marmara Otelde yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz. Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi;  ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.” diyorsa üstelik.


Şimdi bu laflar gerçekten edildiyse muhtemel çok tartışılacaktır. Hatta dava bile açılabilir. Bence hakim derhal şahsın cezai ehliyetini sorgulamalıdır böyle bir durumda.


Üstelik bu şahıs, “Erdoğan, dış güçlerin temsilcisi gibi konuşuyor. O paraları söke söke alacağım. Müteahhitlere sesleniyorum. Bu işe giren unutsun kendisini. Bankalara sesleniyorum; kredi veren unutsun kendisini. İmzalayan bürokratların burnundan fitil fitil getireceğim.” da dediyse kendini Napoleon Bonaparte ilan etmesi de yakındır.
Rabbim sıcaklardan korusun. 
Bu iklim değişikliği de fena vuruyor canım…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.