SON DAKİKA
Hava Durumu

Kalbimiz de aklımız da Bursaspor'da!

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2019 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 21:30
Bugün her günden daha önemli bir gün Bursa için. Bugün bu kentin en önemli markası olan Bursaspor sahaya bir ölüm kalım savaşı için çıkıyor. Tamda 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde Bursaspor’umuz ligde kalmak için en büyük rakibi Göztepe’yi ağırlıyor. Maç saat 4’te Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. O andan itibaren de Bursa’da zaman duracak nefesler tutulacak ve kalpler yeşil beyaz atacak.

Sahada futbol değil ruh, futbolcu değil nefer bekliyoruz. Bir kentin kalbi, yüreği, umutları,  hayalleri, rüyaları sahaya çıkacak bugün saat tam 4’te. Bir kez daha sıçrasın istiyoruz çekirge. Bir kez daha maçın sonu bayram olsun Bursa için. Aksini aklımıza bile getirmiyoruz. Bursaspor çıkacak ve bu kente yakıştığını gösterecek o futbolcular. Bu maçı alacaklar 3 milyon Bursa için. Ne teknik ne taktik ne başka bir şey. Sahada bir şehrin vücut bulup ayağa kalkmasını bekliyoruz. İnşallah kalkacak!

Ronaldo ve insanlık!

Hiç kuşku yok ki Ronaldo futbolun gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinin başında yer alır. Olağanüstü becerisi, azmi, futbola olan sevgisi onu başarıdan başarıya koşmasında ve dünyada milyarlarca insanın kalbini ve sevgisini kazanmasını sağlıyor. Futboldaki asil duruşu hayatında da net bir şekilde görünüyor. Yıllardır Filistinli çocuklara destek olduğu bilinir Ronaldo’nun. Bu Ramazan iftar için Filistinlilere 1. 5 milyon avro para bağışladı. İslam âlemi suskunken, koca İslam devletleri, şirketleri görmüyor görmezden geliyorken yaptı Ronaldo bunu ve yapmaya devam ediyor. Bir Hıristiyan olan Ronaldo gerçekten bir Müslüman gibi davranıyor inşallah da İslam’la şereflenir. Bu duayı son günlerde Ronaldo için o kadar çok duydum ki, inşallah gerçekten o kalbindeki sevgi İslam’la taçlanır.

Daha yeni yayınlandı görmüşsünüzdür. İsrailli spikerin elinden aldığı mikrofonu göle attığı görüntüleri. Adamlık dersi veriyor Ronaldo tüm İslam âlemine. Kusura bakmayın ama sahada secde hareketi yapmakla olmuyor bu işler. İki satır Allah kitap laflarıyla da olmuyor. Buyurun Ronaldo hepimize ders veriyor. Tüm dünyaya ders veriyor. Zulme karşı zalimin karşısında mazlumun yanında tavır alıyor. Mazluma destek oluyor. Onca Filistinli çocuğu yıllardır himaye ediyor. Onlara yardım edip her defasında onlarla fotoğraf vererek seslerini dünyaya duyuruyor. Allah’ın Kur’an’ın emrini yerine getiriyor yani.

Bir Ranoldo olmak ya da Ronaldolar yetiştirmek çok önemli. Bir gün Ronaldo gibi davranın Müslüman sporcular, Müslüman işadamları, Müslüman halklar ve Müslüman devletler olursa o gün mutlaka bu zulüm sona erecek. Teşekkürler Ronaldo tüm dünyaya insanlığı öğrettiğin ve hatırlattığın için…



Eğitim-Bir-Sen ezdi geçti!

Mübarek Ramazan ayı telaşı,  İstanbul seçimleri dernek bu ara memur sendikalarının da yetki heyecanı vardı. Ramazan Acar başkanın heyecanı ve dinamizmi sahaya da yansımış durumda. Eğitim Bir-Sen zaten öndeydi. Bu öncülük ve liderlik bu dönemde aynı heyecanla sürüyor. Eğitim Bir-Sen 17 ilçede ve Bursa Büyükşehir’de yine üye sayısı mutabakat tutanaklarına göre yetkili aydı. Eğitim-Bir-Sen böylece Bursa ve ilçelerindeki yetkili sendika olma geleneğini sürdürdü. Ramazan Acar başkanı, yönetimini ve ilçe temsilcisi sevgili öğretmenlerimizi kutluyoruz. Salı günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde mutabakat töreni var. Hayırlara vesile olsun inşallah.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.