SON DAKİKA
Hava Durumu

Karaca çekildi Akyolcular devrede!

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2020 21:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2020 21:16

Malum son günlerde AK Parti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş üzerine sağlı sollu bir oyun kurma f    uryası aldı başını gidiyor. Karanlık odalarda yapılan hesap kitaplar, kurulan oyunların her gün bir yenisi sahneleniyor. 
Bunlar akşam yatıyorlar rüyaya gidiyorlar 1990’lara. Oh ne güzel DYP-ANAP-SHP tipi kasaba siyaseti. Sabah kalkar kalkmaz o günlerdeki gibi taşeronlarını da devreye sokarak sözüm ona devrim yapıyorlar, algı oluşturup adam harcıyorlar. 
Malum bizim solaklar da bu aralar camilere taktılar. Diyanete taktılar. 
Bizim Semra ile Özlem’in arkadaşı olmasından biliyorum CHP İl Başkanı İsmet Karaca bugünlerde camilerin önünde nöbet tutmaya başlamış Alinur Başkan gelirde canlı yayıp yaparsa, Karalık odaların tetikçilerine hemen servis edeyim diye pür dikkat bekliyormuş. 
Yeri gelmişken özür Dile İsmet Karaca…
Hem kamuoyundan hem gazetecilerden. 


CHP İl Başkanı İsmet Karaca üst üste potlar kırıp kamuoyunda komik duruma düşünce bu kez CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular’ı sahaya sürmüşler. 
Bu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki eski müftülük binasının yeriyle ilgili tartışmaya dalmış Mete Akyolcular…
E napsın tabi okullar kapalı işler kesat canı sıkılıyor Mete beyin. 
O değil de bu CHP’li arkadaşlar hakikatten cahillik derecesinde uzak oldukları bu konulara neden giriyorlar anlayabilmiş değilim. 
Bak tane tane diyeyim arkadaşlar. 
Bilmiyor ve ahkam kesiyorsunuz millet ağzını bırakıyor gülmek için başka uzuvlar devreye giriyor. 
Neyse Mete Bey burayla ilgili uzun bir açıklama yazmış. 
Tabi söylememe gerek yok diğer CHP ilçe başkanlarının kahır ekseriyeti gibi bu arkadaşa da bir metin vermişler, iddiaya girerim okumamıştır bile. 
Akyolcular’a göre Diyanet ‘Ahirette iman, dünyada mekân’ sözünü yanlış anlamış  “Ahrette iman dünyada imar” diye değerlendirmişmiş…
Öyle bir anlaşma var diyen bir tek kişi var o da Recep Altepe bildiğim kadarıyla. İkincisi Diyanet verse güzel bir jest olur ama devlet yazıyla konuşur palavrayla değil o dönem Recep Altepe ve ekibi sözleşme yapmalıydı. 
Meydanı büyütmek falan filan palavraları…
Utanmadan Nilüfer’de bütün yeşil alanlar ranta çevrilirken, betonlaştırılırken Diyanet Vakfı’ndan arsasından vazgeçmesi isteniyor.
Hadi len…


Önce gidip Nilüfer’de 20 yıldır rahta kurban edilen yeliş alan ve parklara bakın. 
Madem siyaset yapıyorsunuz önce dönün bir aynaya bakın. 
Ama bu tartışmalar nedeniyle CHP’li yöneticilerde din kültür ve tarih bilinci gelişiyor gerçekten bu sevindirici tarafı. 
Neyse Mete Akyolcular’a gelelim. 
Derdinizi ve karın ağrınızı anlıyorum. Ama Alinur başkana yürüyecekseniz daha sağlam doneleriniz olsun. Öyle Yüksel’in kalkışması ile devrim olmaz. 
Ha bu arada İsmet Karaca’ya selam söyle. Yüksel’in ağzıyla konuşmaya devam etsin. Daha çok güldürür üstüne… 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.