SON DAKİKA
Hava Durumu

Kemal-i zafiyet!

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2019 21:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.10.2019 21:15
Kemal konuşuyor da konuşuyor. Çıkıp olup olmadık laflar ediyor. Mesela PKK ve yan oluşumları olan terör gruplarına karşı savaşanlara yardım edenleri suçlayabiliyor;

“Niye buraya silah gönderiyorsunuz?”

Ne var ki bu zat bir kere bile ABD’yi PKK ve oluşumlarını yani memleketimizin bütünlüğüne göz dikmiş olan teröristleri silahlandırdığı için suçlamış ya da kınamış değil. Birleşmiş Milletler PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmiyor mu? PYD onların müttefiki anladık da adını değiştirince terörist olmaktan çıkıyor mu?

Ancak anlayışının kıt olduğu derhal belli oluyor. Çıkıp bir TV programında diyor ki;

“Ben cumhurbaşkanıyım diye çıkıyor, her tarafa gidiyor, başlıyor CHP’ye saydırmaya. Sen nasıl tarafsızsın?”

İyi de Sayın Başkanımız tarafsız falan olduğunu iddia etmedi ki. O partili bir cumhurbaşkanı.     Sizinkiler gibi “tarafsız” kılıfıyla gizli taraflı değil yani. Açıkça partili. Üstelik yasal. Üstelik halkın oylarıyla seçilmiş. Oraya konulmamış öylesine. Tasdik makamı değil yani gerçek Devlet Başkanı… Kemal bunu anlayamıyor bir türlü.

Kalkıp diyor ki;

“İdamı geri getiremez. O zaman Avrupa’dan çıkıyorum desin, dünyayı tek başıma ben idare ediyorum desin. İdamı geri getiremeyeceğini kendisi de biliyor.”

Bak Kemal Türkiye zaten AB’de değil. Sittin sene de almayacaklar. Sen bir aralar Aleksandr Parvus takma adlı İsrail Lazareviç Gelfand’ı da Türk büyüğü zannetmiştin. Az oku ya da danışmanlarını değiştir.

Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?

Bakın gurup toplantısında ne diyor?

“Türkiye, İran, Irak ve Suriye, dört ülke bir araya gelsin, Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı kuralım. Sorunumuzu biz çözemiyor muyuz, niye Amerika, niye Rusya? Oturalım biz hep beraber, kendi sorunumuzu kendimiz çözelim, kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Rusya gözlemci olsun, Amerika gözlemci olsun, Avrupa Birliği gözlemci olsun, İsrail gözlemci olsun, buna itirazımız yok, ama biz kendi sorunumuzu kendimiz çözelim. Egemen güçlerden bu bölgeyi kurtaralım.”

Kemal zaten senin o gözlemci olarak adlandırdıkların egemen güçler. Sen neden bahsediyorsun?

Bir zafiyet var bu Kemal’de. Anlama zafiyeti mi, anlatma zafiyeti mi, yoksa “Tayyip düşmanlığının” iliklerine işlemesinden mütevellit başka bir zafiyet mi bilinmez…

Son söz olarak şunu söyleyeyim;

Allah ordumuza kuvvet versin ve muzaffer kılsın. Terörü, teröristi temizleyiverelim. Allah Sayın Başkanımız ve Türkiye’nin yanında olsun…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.