SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu’na bunları söyleyen olmayacak!

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2021 21:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 21:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Bursa’da makyajlanmış programlara katılacak. CHP’nin Bursa’da çok acayip işler yaptığını zannedecek kendisine gösterilenlerden. Sanacak ki Bursa’da uçuyor ancak her gün daha da batıyor olduğunu göremeyecek. 


Mesela CHP İl Başkanlığı, hala taciz skandallarıyla ilgili Bursa kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapmadı yapamadı. 
Gereğini yerine getirmediler bile Kılıçdaroğlu’nun talimatına rağmen. Rant çetelerinin Nilüfer’i perişan ettiğini, yeşil alan, park bahçe ne varsa işgal edildiğini kimse söylemeyecek kendisine.
Partinin yönetici ve vekillerinin kişisel ikbal kaygısı ve kişisel çıkarlar nedeniyle birbirlerine girdiklerini, bin türlü rezilliğe karşı sustuklarını da anlatan olmayacak. 
Nilüfer Belediyesini ele geçiren bir grubun milletin imkanlarını nasıl kendi keyifleri ve çıkarları için kullandıklarını da. Hayırseverlerin yaptığı binaları açtıracaklar Kılıçdaroğlu’na. Kendi bütçelerinin hesabını vermek yerine. 
Mudanya Belediyesi mesela. Barış ve Kardeşlik palavrasının altında neredeyse Mudanya’da davalık olmadığı kimse yok. Halkçı belediye güya halkla sürekli kavgalı ve davalı durumda. 
Kılıçdaroğlu bizim belediyelerimiz şeffaf diyecek örneğin Bursa gülecek. Seçimlerde en önemli vaad olan gelir gideri belediye kapısına asmak seçim bittiği gün yalan oldu. 
Esnaf diyecek Kılıçdaroğlu, Mudanya’da 7 yılda yüzlerce esnafın kapısına mühür vurulduğunu bilmeden. 
Bizim belediyelerimiz hizmet üretiyor diyecek ama bilmiyor ki kindar bir yönetim tarzı olan Türkyılmaz’ın kavgalı olmadığı bir tek kamu kurumu yok. Halkın içinde diyecek başkanlarım ama  başkanı sokakta gören yok bunu kimse ona söylemeyecek. 


Partizanlık yapmadan hizmet veriyorlar diyecek ama kendi partisini belediyenin arka bahçesi yaptığını bilmeyecek. Milletin hakkı diyecek ama milletin hakkını kültür sanat adı altında nasıl birkaç isme yedirdiklerini bilmeyecek Kılıçdaroğlu. 


Tek adam diyecek mesela ama Mudanya’da nasıl bir tek adam faciası olduğunu kimse söylemeyecek. 
Benzer bir şekilde Gemlik Belediyesi sokakları temizleyemezken başkanın gençlerle balık tutmaya gittiğini bilmeden övgü dizecek. Ya da Başkan yardımcısının halk bizden memnun değil itirafını bilmeden halk CHP belediyelerinden çok memnun diyerek Bursalıları güldürecek. 


Onlar demeyecek ama biz diyelim.

Kemal bey örgütleriniz sizi Bursa’da yalan bir dünyada gerçeklerden uzak bir hayal ortamında ağırlayacak. 
Doğruları bilmek isterseniz Mudanya esnafına gidin! Nilüfer’in ara sokaklarına gidin. Rezilliği görmek için Görükle’ye gidin. Gemlik’in arka sokaklarını gezin. Belediyelerinize gidin ve oradaki meclis üyelerini dinleyin. 
Milletin paralarını sadece algı oluşturmak için nasıl israf edildiğini görün.


MHP’den Türkyılmaz’a milletin paralarını ne yaptın sorgusu!

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, kamuoyu gündeminde tartışmalara neden olan Enver Aysever’le ilgili Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a Mudanya’nın kaynaklarından kaç para aktardığını sordu. 
Seymenler yaptığı açıklamada, “CHP’li belediyelerin bu Enver Aysever aşkı nereden gelmektedir.” Derken, Hayri Türkyılmaz’ın sorulara yanıt vermesini istedi.

İşte Seymenler’in Türkyılmaz’a yönelttiği sorular;

“Sayın Hayri Türkyılmaz ödenecek olan bu rakam doğru mudur?
Enver Aysever Mudanya Belediyesi’nden sizin döneminizde ne kadar para almıştır?
Mudanya’da yerel gazetecilere gelince ‘sizden randıman alamıyoruz’ deyip desteği kesen Hayri Türkyılmaz Enver Aysever’de neyin randımanını bulmuştur. 
Mudanya için kültür danışmanlığı yapacak Enver Aysever’den başka yazar mı kalmamıştır?
Enver Aysever kaç CHP belediyesine kültür danışmanlığı yapmaktadır?

Neyin kültürünü anlatmaktadır. Hangi özellikleri ile vazgeçilmez kültür elçisi olmaktadır?

Enver Aysever bugüne dek Mudanyalı hemşehrilerimizin hangi kültür tarih eksikliğini gidermiştir.
Mudanyalı hemşehrilerimizin arsalarını satıp halkın yararına yatırımlarda değerlendirmek yerine bu aralar faiz iyi getiriyor diyerek faize yatıran Hayri Türkyılmaz; bu paralar ile Enver Aysever’in kültür danışmanlığı ücretini mi ödemektedir?
Hayri Türkyılmaz’ın belediyeciliğinin ilk gününden bugüne Mudanya’da kültür ve sanat can çekişmektedir, entelektüel vizyonsuzluğu gün gibi ortadadır. Hayri Türkyılmaz ve Enver Aysever ikilisi Mudanyalı hemşehrilerimize kültür ve tarihi mi anlatacak yoksa kıyakçılığın acı bir piyesini mi izlettireceklerdir?
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.