SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırmızı ceketli müptezel ve iplerini tutan egemenler!

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2020 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 21:00

Orada dur biraz kırmızı ceketli müptezel. Aba altından sopa göstererek öyle ilçe başkanı falan yiyemezsin. Birilerinin bel altı vuruşlarıyla algı oluşturarak, AK Parti’ye yöneticilerine saldırarak bir yere varamazsın.

Bu dünyada sadece kendi kendine “Usta Gazeteci” sıfatı yakıştıran ve bugüne kadar gazetecilik adına yaptıkları sabahtan akşama kadar tartışılan bir isim.

Evet, cebinde basın kartı var. Evet, yayın periyodunu bilmediğimiz bir yayını var.

Ancak kırmızı ceketli müptezel, bu tarz bir yazıyla kimseyi yıpratamayacağın gibi buna kimse de izin vermez.

Kim bu İnci Söğütlü ve nasıl oldu da Mudanya’ya kaybetti AK Parti…

Bak tane tane anlatayım sana kırmızı ceketli…

İnci Söğütlü, oldukça sevilen bir sülalenin kızı. Mudanya’da sevilen bir ailenin de gelini.

Dahası iyi bir avukat ve kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bahsettiği “Dava”ya gerçek anlamda adamış pırıl pırıl bir genç kadın.

Türkiye’nin en genç kadın ilçe başkanlığı görevini henüz bir yıl önce sırtlandı. Seçime üç ay kala bu göreve atandı. Mudanya Belediye Başkan Adayı Murat Ünal’ın ilçe yönetiminde de görev yaptı.

AK Parti Genel Merkezi, adaylar arasında bu pırıl pırıl genç kadını tercih ederek ilçe başkanlığına getirdi.

Mudanya’da seçimi İnci Söğütlü kaybetmedi. Zaten zor olan bir bölge AK Parti için. Birçok da handikapları var.

Kırmızı ceketli müptezel ve ipini tutan egemenler…

Kimsenin istifa filan edeceği yok, o hayale kapılanların bu arzu ve istekleri hayal olmaktan ileriye gitmeyecek.

İnci Söğütlü, AK Parti tarafından ilçe başkanlığına aday gösterildi. Kongrede de aday olarak girip ilçe başkanı olarak çıkacak.

Sen kalkıp seçime 3 ay kala ilçe başkanlığına atanan ve o süreçte gecesini gündüzüne kattığına şahitlik ettiğimiz, 39 derece ateş içindeyken bile sabahtan akşama kadar bir nefer olarak çalışan, girmedik sokak, uğramadık kimse bırakmayan, sabaha karşı rakiplerin AK Parti adayına yönelik çirkin broşürlerini toplayan birisi İnci Söğütlü.

Ayağına kara bular toplandığında bile canını dişine katarak görev yaptı ki şahidiz.

Kimse ortada yokken yüreğiyle imanıyla bu davaya hizmet eden, bugün Allah uzun ömür versin iki aylık ikizlerini eşine bırakıp AK Parti ve davasının peşinde ilçe ilçe gezen bir nefer İnci Söğütlü…

Siyaset yaparken de adam olmak zorunda insanlar.

Öyle iki özel mesaj üzerinden operasyon çekerek insanları harcamaya uğraşmak değil siyasete insan ahlakına uymayacak bir durumdur ve asla sonuç vermeyecek bir adımdır.

Sövmüş mü İnci Söğütlü o mesajlarda Kırmızı ceketli müptezel… belli kişilerin olduğu bir grupta bazen insanların ağzından çıkabilecek birkaç kelam etmiş. Bunu da birileri kaydedip saklamış. Yetmemiş kesip yapıştırarak algı oluşturmaya yönelik belgeler oluşturmuş.

Herkesin bazen ruh haline göre kullanabileceği kelimeleri kullanmış yani. Birileri dava diye ortalıkta dolanan birileri de koltuk davası ya da hasımlıktan almış bunları elinde dolandırıyor.  Sen git onlara sor bakalım Erkan Kandemir o evrakları ne yaptı. Anlatsınlar sana…

Bu algı operasyonu ve kumpas işleriyle  genç ve gelecek vaat eden, imanlı ahlaklı bir insanı sözüm ona yıpratmaya, devre dışı bırakma hangi kitapta yazıyor.

Mudanya’daki hezimeti bir anlat bakayım bana kırmızı ceketli müptezel…

Hezimet İnci Söğütlü’nün eseri mi yani?

Tek başına girdi seçime ve hezimetle mi sonuçlandırdı?

Abim diye peşinde dolandığın adamların hezimetlerini yaz önce…

AK Parti Genel Merkezi bir karar vermiş ve adayı belirlemiş. Akıl vermek te sana mı kaldı müptezel?

Bak ben kocası gibi kendisi de Avukat olan İnci Söğütlü’nün yerinde olsam, sözüm ona İnci’ye yürüdüğün Gemlik üzerinden onur falan lafları var ya alır o yazını seni mahkemeye verir, peşini de bırakmazdım.

Devam edeyim zaten benim bildiğim Esat Söğütlü, seninle ilgili dilekçeyi vermiştir bile mahkemeye. İki çocuk annesi genç bir kadına bu lafları edebiliyorsan, mahkemede de zaten hesabını vereceğini düşünüyorsundur.

Kırmızı ceketli müptezel ve ipini tutan egemenler?

Şimdi madem çok yürekli bir dille Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü’yü istifa etmesi yönünde tehdit ediyorsun ve etmezsen mesajları kamuoyunda paylaşırım diyorsun, hadi paylaşsana müptezel!

Bakalım kaç okka yürek var!

Şimdi bir de bu kentin önemli siyasi aktörlerinden TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Genel Merkezi’ne ayar veriyorsun. Bravo…

Göster bakalım şu depremin ucunu kırmızılı!

Bak arkadaş!

Kimle ne kavga edersin bilmem.

Ancak öyle AK Parti’yi hedef alıp, o partinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’nı hedef alıp, o partinin pırıl pırıl bir ilçe başkanını hedef alıp, sonra da aynı partinin Başbakan Yardımcılığı gibi önemli bir görevi yapmış, bugünde TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı gibi çok ciddi bir görev üstlenen Hakan Çavuşoğlu’na aklınca hedef göstererek bir yere varamazsın.

Sahi kırmızılı!

Şu Mudanya Taşıyıcılar Kooperatifi ile ilgili dosyaları açıklayacaktın. Merakla bekliyoruz diyemeyeceğim. Dosyaların hepsi bende de mevcut. Ama madem bir ustamız yazacağını açıkladı ona saygıdan bekliyoruz.

Yani o dosyaları sana veren arkadaşlar bizim de dostumuz. Konuşmalar belli. Talepler belli. Karşı tarafla ilgili yapılan sohbetler belli.

Merakla ve sabırsızca Taşıyıcılar Kooperatifi dosyalarının patlatmanı bekliyoruz…

Kulağını çeken abilere selam…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.