SON DAKİKA
Hava Durumu

Kısıtta son Pazar inşallah!

Yazının Giriş Tarihi: 26.06.2021 21:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.06.2021 21:05

Mart 2020’de başlayan ve zaman zaman mola verilen sokağa çıkma kısıtı başta olmak üzere bir çok kısıt çok şükür 1 Temmuz itibariyle sona eriyor. Geriye maske zorunluluğu kalıyor ki onunda kısa bir sürede bitmesini bekliyoruz. 
Pazar günleri bu bir buçuk yıllık süreçte neredeyse hep kapalı oldu. Kışın çok sıkıntı olmasa da yaz sıcaklarında zorunlu olarak eve kapanıyor olmak ve bu kadar uzun sürmesi herkesi bıktırdı yıldırdı. 
Ve bugün artık Pazar kısıtının da son günü. Kısıtta son pazarı geçireceğiz. 
Sonrasında normal yaşama adapte süreci var. Çok zamandır belli kural ve kaidelerle kısıtlamalarla yaşamak zorunda kaldık. 
Birçoğuna çok şükür hafta içinde eski normalemize doğru adım atacağız. 
Zor sıkıntılı ve acı bir süreçten geçtik. 
Bu sürecin etkilerini bir süre daha hayatımızda yaşayacağız ve hissedeceğiz. Bir çok kişi için ekonomik sıkıntılar ve bu süreçte borçlanmalar meydana geldi. 
Bir kısmımız için evde çalışma gibi değişik bir süreç yaşandı yine bir kısmı için işyerlerine veda etmek, ya da iş değiştirmek gisi önemli tecrübeler oldu. 
Bunları bir gün unutacağız belki ama gerçekten çok sor bir dönem geçirdiğimizi her halde tarih yazacak. 
Ve yeni sürecin en mutluluk verici beklentilerinden biri de okulların açılmasıyla. İlkokuldan üniversiteye bir buçuk yıldır çocuklar ve gençler okullarından uzak. 
Uzaktan eğitim ise çok daha zor bir sistem. Artık eylül ayından itibaren okullar şenlenecek. Daha şimdiden üniversite öğrencileri önümüzdeki eğitim yılı için hazırlıklara başladı. 
Hayat normale dönüyor ne güzel. Çok şükür Allah bir daha göstermesin. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.