SON DAKİKA
Hava Durumu

Korku tünelinde ışık yok!

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2019 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 21:30
Bir değil iki de değil tam üçüncü sezon aynı korkuları yaşıyor Bursa. Yüreği sıkışıyor bu kentin Bursaspor sevdalılarının. Çok değil 9 sezon önce şampiyon olan Bursaspor son üç sezondur ligin sonunu ecel terleriyle getiriyor.
İlk sezon hatalar oldu peki. İkinci sezon kaza oldu tamam. İyi de birader 3 sezon üst üste bu takım düşme kâbusları görüyorsa, bunun izah edilebileceği bir durum yoktur.

Ali Ay iyi bir insan olabilir. Kendi alanında da başarılı bir isim hiç şüphe yok. Kulüp yönetmeyi, futbolu bilmiyor ama bu da net. Ay gibi ticaretin sanayinin içinde bir ismin başarısız olduğunu bilmeme ihtimali var mı yok. Kendi işi olsa bu işten çoktan çıkmıştı bile ona da şüphe yok.
Dün Rize tribünlerinde Bursa kümeye tezahüratı yapılıyordu. Bursa’da nefes alan her insana darlık ve büyük üzüntü vere vere. Bu durumun tartışmasız tek mimarı var Ali Ay ve kendi kurduğu yönetimi. Tam üç yıldır beceremiyorlar ve umarız ki çekirge bu yıl da sıçrar ve Ay ve ekibinin ardından gerçekten bu işi bilen, bir ekip göreve gelerek bir daha bu kabusları yaşamaz bu kent.

İyi bir insan olduğuna şüphemiz olmayan Ali Ay maalesef tarihe kabus dolu 3 yılla geçecek. Bu bile yeterken Allah göstermesin bir de o ateş hattından çıkamamak var. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına giren ve kazanan Bursaspor, ligde kalan haftalar boyunca Göztepe ile düşmemek için yarışacak. Tüm kalbimizle Bursaspor’un düşmemesi için dua ediyoruz. Ateşten günler geçse de bu kabustan uyansak…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.