SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir kişi öldürüldü, yaşadığı yer yağmalandı. Bu kişiye ait olan bir şey onu öldürenler taratından ele geçirildi. Bu şeyin resmi ilk kez Ünlü bir şirket adına çalışan bir askerin kitabında görüldü. Kitap, bu kişi öldürüldükten yaklaşık 1 yıl sonra basılmış

Bir kişi öldürüldü, yaşadığı yer yağmalandı. Bu kişiye ait olan bir şey onu öldürenler taratından ele geçirildi. Bu şeyin resmi ilk kez Ünlü bir şirket adına çalışan bir askerin kitabında görüldü. Kitap, bu kişi öldürüldükten yaklaşık 1 yıl sonra basılmıştı. Bahsedilen şey, bir ülkede sembol hâline geldi. Geçmişten günümüze sanat eserleri için ilmam kaynağı da olmuştu. Bu eserler arasında 1960’lı yıllarda ünlü bir şair tarafından kaleme alınan bir şiir de bulunmaktadır. Şiirin adı bahsedilen şeyin adını taşımaktadır. Bu şiirin adını tam ve eksiksiz bir şekilde yazınız.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2021 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bir kişi öldürüldü, yaşadığı yer yağmalandı. Bu kişiye ait olan bir şey onu öldürenler taratından ele geçirildi. Bu şeyin resmi ilk kez Ünlü bir şirket adına çalışan bir askerin kitabında görüldü. Kitap, bu kişi öldürüldükten yaklaşık 1 yıl sonra basılmış

22. Yarışma İpuçları

1- Bir kişi öldürüldü, yaşadığı yer yağmalandı. Bu kişiye ait olan bir şey onu öldürenler taratından ele geçirildi.

2- Bu şeyin resmi ilk kez Ünlü bir şirket adına çalışan bir askerin kitabında görüldü. Kitap, bu kişi öldürüldükten yaklaşık 1 yıl sonra basılmıştı.

3- Bahsedilen şey, bir ülkede sembol hâline geldi.

4- Geçmişten günümüze sanat eserleri için ilmam kaynağı da olmuştu. Bu eserler arasında 1960’lı yıllarda ünlü bir şair tarafından kaleme alınan bir şiir de bulunmaktadır. Şiirin adı bahsedilen şeyin adını taşımaktadır. Bu şiirin adını tam ve eksiksiz bir şekilde yazınız.

Cevap

Yarışma sonuçlandığında yayınlanacaktır

Önemli Hatırlatma

Sayfamız sadece Kozmonot yarışması için yardımlaşma platformu olarak faaliyet göstermektedir. Yorumlarınızda lütfen paralı ipuçlarını paylaşmayın. Bu tür paylaşımlar (ticari faaliyeti engelleyen) yapılmasının ve istenmesinin yasak olduğunu hatırlatır, başarılar dileriz.

Yarışma Hakkında

Uzay boşluğunda mahsur kalmış Kozmonot’un kurtulmak için sana ihtiyacı var. Kozmonot sana radyo sinyallerinden elde ettiği ipuçlarını iletecek. Tek yapman gereken ipuçlarını takip ederek doğru cevaba ulaşmak. Doğru cevabı bul, Kozmonot’u kurtar. Ödülün tamamı senin olsun.

Süre sınırı yok! Kozmonot kurtarılıncaya dek ödül miktarı artmaya devam etmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.