SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu tarihi cami hayırseverlerin desteğini bekliyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, köyden mahalleye dönüşen Devreme'de bulunan tarihi caminin eksiklerinin tamamlanması için hayırseverlerin deste

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu tarihi cami hayırseverlerin desteğini bekliyor
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, köyden mahalleye dönüşen Devreme'de bulunan tarihi caminin eksiklerinin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor.

Devreme Mahallesi sakinleri, tarihin caminin eksiklerinin giderilmesi için hayırseverlere yardım çağrısı yaptı. Tarihi 680 yıl öncesine dayanan camiye yardım toplamak ve eksiklerini gidermek için dernek kuruldu. 11 hanenin bulunduğu mahallede dernek çatısı altında toplanan yardımlar caminin eksiklerini gidermek için kullanılıyor. Devreme Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fikret Özgeç, "Camimizin birçok eksiği var. Eksiklerimizi gidermek için yaklaşık 120 bin lira gibi bir paraya ihtiyacımız var. Burada yapılması gereken birçok iş var. Caminin minaresi yok. Ayrıca lojman, tuvalet gibi eksikleri mevcut. Mahalle halkı bunların tamamını karşılayacak güçte değil. Biz dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz. Belediyelerden ve vatandaşlardan camimiz için yardım bekliyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.