İskoç Yazar John Buchan’ın kaleme aldığı, usta yönetmen Alfred Hitchcock’un 1935’te beyaz perdeye taşıdığı ’39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu Bursalılar için sahnelendi.
Demet Evgar, Engin Hepileri, Bülent Şakrak ve Okan Yalabık’tan oluşan kadroyla ’39 Basamak’ adlı tiyatro oyunu Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda Bursalılar için sahnelendi. Mehmet Birkiye’nin yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Londra’da geçen hikayeyi dört oyuncu da harika performanslarıyla sahneye taşıdı. Bursalıların beğeniyle izlediği oyunda, Richard Hannay (Engin Hepileri), can sıkıntısını gidermek için bir tiyatro oyununa gitmeye karar verir. O gece hiç unutulmayacak bir gece olacaktır. Hannay, o akşam tiyatroda Annabella (Demet Evgar) ile tanışır. Bir anda Londra’dan İskoçya’ya uzanan bir macera başlar. Bu macera; komik, heyecanlı ve biraz da risklidir. Bu serüvenin iki soytarısı rolünü de Okan Yalabık ve Bülent Şakrak üstlenir.
Alfred Hitchcock’un 1935’te sinemaya uyarladığı ’39 Basamak’ oyununu Mehmet Ergen Türkçe’ye çevirdi. (İHA)
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 10:22
Buchan'ın '39 Basamak'ı Bursa'da sahnelendi
İskoç Yazar John Buchan’ın kaleme aldığı, usta yönetmen Alfred Hitchcock’un 1935’te beyaz perdeye taşıdığı ’39 Basamak’ adlı ti

YORUM EKLE
1
Kanal İstanbul'un güzergahı açıklandı
2
'39 basamak' Bursalılar için sahnelendi
3
İşsizlik rakamları geriledi
4
Doğançay'ın eseri 850 bin liraya satıldı
5
Bağdat kan kusuyor
6
Altın, durmak bilmiyor
7
Minik okurlarla büyük buluşma
8
Sahibinden satılık boğa 250 bin lira
9
Hamsi vatandaşın yüzünü güldürüyor
10
Hollanda bu Türk'ü konuşuyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:38

GÜNEŞ
06:12

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
16:59

AKŞAM
20:04

YATSI
21:31
SIRADAKİ HABER