SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’nın her sokağı ayrı bir şarkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sokak müzisyenlerine destek olmak ve vatandaşları kaliteli müzikle buluşturmak amacıyla sokak müzisyenlerine yer tahsis ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2021 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2021 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın her sokağı ayrı bir şarkı

Geçimini sokak müzisyenliği ile sağlayan, kentin farklı cadde ve sokaklarında sağlıksız ortamlarda sanatlarını icra ederken zaman zaman bölge esnafından da tepki alan sokak müzisyenleri, Büyükşehir Belediyesi’nin, “Bursa'nın Her Sokağı Ayrı bir şarkı” projesiyle sanatlarını daha sağlıklı ortamlarda icra edebilecek. Bir taraftan sokak müzisyenlerini desteklerken diğer taraftan gürültü kirliliğinin önüne geçerek Bursalıları kaliteli müzikle buluşturacak olan proje kapsamında Orkestra ve Zabıta Şube Müdürlüğü işbirliğinde sokak müzisyenlerine müzik yapma izni verilecek.
Bu belgeleri alan sokak müzisyenleri belirlenen noktalarda sanatlarını icra edebilecek. Müzik yapma izin belgesi almak isteyen sokak müzisyenlerinin 10 Nisan 2021 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Sokak müzisyenleri konuyla ilgili başvurularını www.bursa.bel.tr adresinden yapabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.