SON DAKİKA
Hava Durumu

Göç Müzesi'nde kitap vakti

BURSA GÖÇ TARİHİ MÜZESİ’Nİ ZİYARET EDEN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ, DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ DOLAYISIYLA ‘MÜZEDEKİ SANDIK’ KİTABININ YAZARI NADİDE UTKU’YLA BİR SAAT BOYUNCA KİTAP OKUDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2016 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Göç Müzesi'nde kitap vakti
Bursa Göç Tarihi Müzesi’ni ziyaret eden ilköğretim öğrencileri, Dünya Öykü Günü dolayısıyla ‘Müzedeki Sandık’ kitabının yazarı Nadide Utku’yla bir saat boyunca kitap okudu.
 

 

Öğrencilere yönelik çok sayıda programa ev sahipliği yapan Bursa Göç Tarihi Müzesi, Dünya Öykü Günü münasebetiyle ‘Müzedeki Sandık’ kitabının Yazarı Nadide Utku’yu Uludağ İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileriyle buluşturdu. Öğrencilerle sohbet eden Utku, çocuklara müzenin ne demek olduğunu sordu ve çocuklardan hayal dünyalarına göre birbirinden farklı cevaplar aldı. Dağıtılan kitabı da okuyan öğrencilere, müzeyle olan kısım ise canlandırılarak anlatıldı. İki öğrencinin sandığa girerek kitabın kahramanlarına benzetildiği, buluşmada öğrenciler merak ettikleri soruları sordu. Yazar Nadide Utku kitabını imzalayarak öğrencilere dağıttı. Öğrenciler, daha sonra rehberler eşliğinde müzeyi gezdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.