SON DAKİKA
Hava Durumu

Gülben Ergen ile Erhan Çelik evleniyor

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ile gazeteci Erhan Çelik arasında aşk dedikoduları devam ederken, ikili bu yaz evlenmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2014 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2014 01:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gülben Ergen ile Erhan Çelik evleniyor
Ünlü sanatçı Gülben Ergen ile gazeteci Erhan Çelik arasında aşk dedikoduları devam ederken, ikili bu yaz evlenmeye hazırlanıyor.

Mustafa Erdoğan'dan boşandıktan sonra uzun süre yalnız kalan Gülben Ergen, aradığı aşkı Erhan Çelik'te buldu. Bir yıl önce eşinden boşanan ve bir oğlu bulunan Çelik'le ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Ergen, ikinci kere nikah masasına oturmak için düğmeye bastı. Geçtiğimiz günlerde Erhan Çelik'in aile büyükleriyle tanışan Gülben Ergen, annesiyle de sevgilisini tanıştırma kararı aldı. Ergen, önümüzdeki hafta Çelik'le Bodrum'daki annesinin yanına gidecek. Duyumlara göre, ikili bu yaz bitmeden evlenecek. Önceki evliliklerinden 3 çocuğu bulunan Ergen’in çocuklarından da bu ilişkiye onay aldığı belirtiliyor.

Kanal7'den sonra Show Tv haber dairesi başkanlığına geçen Erhan Çelik’in bu evliliği akıllara kendisi gibi Kanal 7 spikeri olan Akif Beki’yi getirdi. Bilindiği gibi muhafazakar kanalın eski spikerlerinden Akif Beki, bu görevdeyken başbakanlık sözcülüğüne getirildi. Beki ardından Kanal 24'ün yayın yönetmeni yapıldı. 'Başbakan'a yakın' isim olarak Radikal ve Hürriyet gazetelerinde köşe kaptı. Koltuktan koltuğa atlayan Beki, ünlü türkücü Zara ile nikah masasına oturdu. Ulus Müzik'in sahibi İskender Ulus'tan sessiz sedasız boşanan Zara'nın Akif Beki'den bir de kızı oldu. Kanal7'de Akif Beki'den sonra ana haber spikerliği görevini Erhan Çelik aldı. Beki'den daha başarılı bir görev portresi çizen 36 yaşındaki sunucu Show Tv'nin haber dairesi başkanı oldu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.