SON DAKİKA
Hava Durumu

Hiç görülmemiş resimler Sişli'de sergilenecek

Türk resmine dair farklı ve güncel bir kesit sunmayı hedefleyen ve sanat tarihinin usta isimleri ile genç kuşak temsilcilerini bir araya getiren

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hiç görülmemiş resimler Sişli'de sergilenecek
Türk resmine dair farklı ve güncel bir kesit sunmayı hedefleyen ve sanat tarihinin usta isimleri ile genç kuşak temsilcilerini bir araya getiren “Yerel Kodlar Global Formlar” sergisi, 9 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında, Şişli Belediyesi Sanat Galerisinde ziyaret edilebilecek.

Türk resmine dair farklı ve güncel bir kesit sunmayı hedefleyen ve sanat tarihinin usta isimleri ile genç kuşak temsilcilerini bir araya getiren “Yerel Kodlar Global Formlar” sergisi, 9 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında, Şişli Belediyesi Sanat Galerisinde ziyaret edilebilecek. Şişli Belediyesinin Türkiye’de çağdaş sanatın gelişmesine önemli katkılar sağlayan Görsel Sanatlar Vakfı (GÖRSAV) işbirliği ile gerçekleştireceği sergi, Türk resminde bugüne kadar üretilmiş ancak gün yüzüne çıkmamış pek çok eseri bir arada görme olanağı sunuyor. Sergide; Adnan Çoker, Ahmet Yeşil, Bahri Genç, Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Berna Karaçalı, Beşir Bayar, Bubi, Cevat Demir, Devabil Kara, Devrim Erbil, Erdinç Bakla, Ergin İnan, Fevzi Karakoç, Figen Batı, Gazi Şensoy, Hüsamettin Koçan, Kadir, Akyol, Mahmut Karatoprak, Maide Bulak, Malik Bulut, Maryam Salahi, Mehmet Güreli, Meltem Karakuyu, Mustafa Özkan, Nejdet Vergili, Nermin Ülker, Nurdan Likos, Orhan Algök, Seyyit Mehmet Buçukoğlu, Serra Mübeccel Gültürk’ün eserleri yer alacak. Serginin açılışı, Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü’nün katılımıyla, 9 Şubat Cuma günü, saat 17.00’de gerçekleşecek.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.