SON DAKİKA
Hava Durumu

Minik okurlarla büyük buluşma

Kitabın yerini teknolojik cihazların aldığı günümüzde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için farklı etkinliklere imza atan Büyük

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Minik okurlarla büyük buluşma
Kitabın yerini teknolojik cihazların aldığı günümüzde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, küçük okurları yazar Salih Zengin ile buluşturdu. Çocukların severek okuduğu kitapları kaleme alan yazar Salih Zengin, hem küçük okurlarıyla söyleşi yaptı, hem de kitaplarını okurları için imzaladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, özellikle yeni nesle kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik etkinliklerine bir yenisini daha da ekledi. Farklı yaş gruplarındaki okurlarını ünlü yazarlarla buluşturan Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, son olarak çocukların beğenerek okuduğu kitapların yazarı Salih Zengin’i okurları ile buluşturdu.  Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinlikte yazar Zengin, okurları söyleşi yaptı. Çocukların merak ettiği soruları da yanıtlayan Zengin, oldukça keyifli geçen söyleşinin ardından okurları için kitap imzaladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.