SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mutluluk Sende' romanı, raflardaki yerini aldı

Gazeteci-Yazar Halil Delice’nin, gerçek bir olaydan ilham alarak yazdığı ve aile yuvasının, ebedi güzelliklere kavuşturan huzur yuvası olmas

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Mutluluk Sende' romanı, raflardaki yerini aldı
Gazeteci-Yazar Halil Delice’nin, gerçek bir olaydan ilham alarak yazdığı ve aile yuvasının, ebedi güzelliklere kavuşturan huzur yuvası olmasını anlatan Mutluluk Sende isimli romanı raflardaki yerini aldı. Eser, internet üzerinden de temin edilebiliniyor. 
Yazar Delice, “Akıl almaz bir tüketim hırsı, her şeyi kendisi için isteyen ben duygusu, dünyaya geliş gayesinin unutulması, aile yuvalarını yıktığı gibi insaları da fert, fert kalabalıklar içinde, yalnızlıklarında boğulur hale getirdi. Bu eserimizi, gerçek bir olaydan ilham alarak yazdık. Eşinden boşanmak isteyen bir kişi, çok sevdiği bir zattan, sen boşanmak istiyorsun ama iki üç aylık ömrün ya var, ya yok sözlerini işitince, ölümü çok yakınında hisseder. Bu zaman da hayata, insanlara bakışı değişir. Bu değişim, hem kendisini hem de çevresindekileri değiştirir. Kendisini ebede güzelliklere götüren aile içi huzuru bulur” dedi. Delice’nin “Cihanı Titreten Türk Koca Yusuf-Yalnızca Güle Yenildi, Cihan Şampiyonu Kara Ahmet-Güreşle Kızılelmayı Aradı, Görmedin mi Alişimi Tuna Boyunda, Beyaz Güle Al Kan Düşünce, Altın Yay/Oğuz Kağan'dan 21. Yüzyıla Uzanan Sır, Sultanın Aslanı-Kavalalı Çolak Mümin Pehlivan, Hicret Gülleri, ve Mutluluk Sende isimli sekiz romanı ve “Spor Geleneğimiz ve Kırkpınar” isimli araştırma çalışması basıldı.

İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.