SON DAKİKA
Hava Durumu

Pekinel kardeşler çocuklar için sahnede  

Sercan GÜLER Dünyaca ünlü piyano sanatçıları Güher ve Süher Pekinel kardeşler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa’da konser verec

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Pekinel kardeşler çocuklar için sahnede  
Sercan GÜLER

Dünyaca ünlü piyano sanatçıları Güher ve Süher Pekinel kardeşler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bursa’da konser verecek. Konser gelirleri çocukların müzik aleti alması için bağışlanacak.

Güher ve Süher Pekinel kardeşler Nilüfer Belediyesi ve Bursa Rotary Kulübü işbirliği ile 11 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Konserin gelirleri “Barış için Müzik Vakfı”nda eğitim gören çocukların eğitim masrafları için harcanacak.

ÇOCUKLARA KARŞILIKSIZ MÜZİK

2005 yılında kurulan Barış için Müzik Vakfı’na fayda sağlamak adına Nilüfer Belediyesi ve Bursa Uludağ Rotary Kulübü, konser düzenleyecek. Bursa’da geçen yıl, Işıktepe Mahallesi’nde kurulan Barış için Müzik Nilüfer Çocuk Orkestrası’na müzik aletlerinin temin edilmesine büyük katkı sağlayacak olan konserde, uluslararası müzik dünyasında isimlerinden sıkça söz ettiren, kendi alanlarında günümüzün önemli sanatçıları arasında yer alan Güher ve Süher Pekinel kardeşler sahne alacak.

PİYANİST İKİZLER MERİNOS’TA

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserde sanatseverler dünyanın en ünlü ikiz piyanistleri Pekinel kardeşlerini dinlemenin ve müziğin keyfini yaşacak. Sanatseverler sadece konserde eğlenmekle kalmayıp aynı zamanda öğrencilerin eğitim masraflarına da katkı sağlamış olacak.

SAHNENİN TOZUNU 6 YAŞINDA YUTTULAR

İlk konserlerini 6 yaşında veren, ikiz olmaları ve müzik yetenekleriyle ön plana çıkan, dünyaca tanınan Güher ve Pekinel kardeşler sosyal yardımlaşma amacıyla düzenlenen konserde Bursalılara eğlence dolu anlar yaşatacak. Bursalılar tarafından büyük ilgi görmesi beklenen konser biletlerinin satışı,  Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu Nilüfer gişesi, Konak Kültürevi gişesi ve Nâzım Hikmet Kültürevi gişesinde devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.