SON DAKİKA
Hava Durumu

Piyanosu satıldı

Sanatçı Ferdi Özbeğen anısına gece düzenlendi. Gecede Özbeğen'in piyanosunu açık artırmayla 27 bin liraya satılarak, geliri Okmeydanı

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2013 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2013 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sanatçı Ferdi Özbeğen anısına gece düzenlendi. Gecede Özbeğen'in piyanosunu açık artırmayla 27 bin liraya satılarak, geliri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışlandı.


 
 

Özbeğen'in manevi oğlu Hilmi Özbeğen'in organize ettiği gece, sanatçının daha önce sahne aldığı Larespark Hotel'de gerçekleştirildi.
Halit Kıvanç'ın sunuculuğunu yaptığı gecede Nil Burak, Feraye Işıl ve Yeliz'in de aralarında bulunduğu sanatçılar, Özbeğen'in şarkılarını seslendirdi.
Ardından sahneye çıkan Erhan Yazıcıoğlu, Özbeğen'le anılarını anlattıktan sonra sanatçının piyanosunu açık artırmayla satışa sundu.
Özbeğen'in şarkılarını bestelediği piyanosu 27 bin liraya satılırken, elde edilen bu miktarla birlikte sanatçının albümü ve hayatının anlatıldığı ''Şöhret Dediğin'' adlı kitabın bu geceki satışından sağlanan gelir, Özbeğen'in tedavi gördüğü ve vefat ettiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışlandı.
Geceye, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile Zerrin Özer, Ümit Besen, Mustafa Alabora, Ömür Gedik ve Fatih Ürek'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.