SON DAKİKA
Hava Durumu

Tiyator4 'Boş Şehir' ile Nilüfer'e geliyor

YENİLİKÇİ PROJELERİ İLE DİKKAT ÇEKEN TİYATRO4, DEYAN DUKOVSKİ‘IN YAZDIĞI BOŞ ŞEHİR İLE BURSALI İZLEYİCİLERİN KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tiyator4 'Boş Şehir' ile Nilüfer'e geliyor
Yenilikçi projeleri ile dikkat çeken Tiyatro4, Deyan Dukovski‘ın yazdığı Boş Şehir ile Bursalı izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 
5. Nilüfer Tiyatro Festivali, tiyatro tutkunlarını Bursa’da iyi oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. 32 gün boyunda 11 temsilin gerçekleşeceği festival çerçevesinde yenilikçi projeleri ile dikkat çeken Tiyator4’ün sahneye koyduğu “Boş Şehir” Nilüfer’e geliyor. 31 Mart - 01 Nisan tarihlerinde Uğur Mumcu Sahnesinde izleyici ile buluşacak olan Boş Şehir, ‘Günümüz tiyatro anlayışına yeni bir soluk getiren bir oyun’ olarak değerlendiriliyor.
Barut Fıçısı’nın yazarı Dejan Dukovski’nin müthiş zekası ve samimi dili ile akıp giden bu sarsıcı ve muzip oyunda, bugüne, şehre, kardeşliğe dair tam yerinde bir mizah kullanılıyor. Bu oyunla sahnede görsel bir şölen sunan Tiyatro4'ün sahne arkası ekibini, sahne üzerinde Kağan Uluca ve Serdar Bakioğlu’nun sınır tanımayan performansları ödüllendiriyor. Oyunun yönetmenliğini Derya Efe Uluca yapıyor.
Tiyatro4, aynı zamanda “Boş Şehir” oyununda kullandığı 3D Mapping tekniği ile sahnede bu uygulamanın ilk örneklerinden birini sunuyor seyirciye.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.