SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurban ve İslam düşmanları…

Yazının Giriş Tarihi: 30.07.2019 21:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.07.2019 21:30
Son günlerde sosyal medyada ne olduğu belli olmayan inançsız, bilgisiz, İslam Kur’an düşmanı bir kesim “Kurban kesmeyin onun parasıyla fakirlere yardım edin” diye kampanya yürütüyor.

Apaçık İslam düşmanlığını sözüm ona fakir fukara edebiyatıyla kamufle ediyor itler.

Müslümanların vicdanlarını sözüm ona okşayarak apaçık şirke yürütmeye kalkıyorlar. Öylesi alçaklar ki, İslam’la Müslümanlıkla Kur’an’la uzaktan yakından ilgileri yok ama ahkam kesiyorlar.

Allah’ın emrini Müslümanlardan inkar etmelerini fakir fakra edebiyatının arkasına gizlenerek sağlamaya uğraşıyorlar. Kimsiniz siz? Hangi bilgiyle hangi yetkiyle hangi vasıfla bu propagandayı yapıyorsunuz.

Bakın alçaklara ne diyorlar: “7 kişi bir danaya değil 7 kişi bir insana girin. Onun hayatına dokunun iş bulun. Kirasını borçlarını ödeyin çocuklarına bayramlık alın”

Bunları yapmanıza ne engel oluyor alçaklar. Bunları yapmak için bir ibadetten vazgeçilebileceğini kim söylüyor size. Bu küstahlığı ve cesareti nereden buluyorsunuz.



YEME BU OYUNLARI KARDEŞİM

Kurban, Kur’an-ı Kerim, Sünnet ve icmâ ile sabit bir ibadettir. Kurbanın meşru bir ibadet olduğuna dair Kur’an-ı Kerim’de deliller mevcuttur. Hz. İbrahim’in oğlu Hz. İsmail’in yerine bir kurbanın, Allah tarafından kendilerine fidye (kurban) olarak verildiği açıkça bildirilmektedir (Sâffât, 37/107).

Kurbanın meşruiyetine işaret eden başka âyetler de vardır: “Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerine belirli günlerde Allah’ın adını ansınlar. Artık onlardan siz de yiyin, yoksula fakire de yedirin.” (Hac, 22/28),

Yani Kurban Allah’ın emridir ve yerine ikame yapılamaz. İmkanı olan Müslüman Kurban keser. İnanç sahibi Müslümanlar darda kalan kardeşlerine zaten yardım eder. Yardım için bir ibadeti terk etmezler.

Bu İslam düşmanı alçakların sözlerine inanma kardeşim. Bunlar ateist çakalların son yıllarda ortaya koyduğu İslam’a yönelik saldırılardan biri. Bunları görünce uzun nizam bir hoşt değin gitsinler.

Cemil Aydın’dan bir öneri daha…

MHP önceki dönem Osmangazi Belediye Meclis Grup Sözcüsü Cemil Aydın, kentle ilgili önerilerini açıklamaya devam ediyor. İşte Cemil Aydın’dan gelen son öneri. Dikkate alınması gereken bir öneri olarak kamuoyunun takdirine sunuyorum: “Sade bir vatandaş ve eski meclis üyesi tecrübesiyle önermiş olalım.  Tahtakale semtinde Temiz Cadde sur bölümü tarafındaki gayrimenkuller kamulaştırılarak binalar arasındaki tarihi surlar tamamen ortaya çıkarılmalıdır.”



Kestel zehirleniyor…

Bursa’da filtresiz bacalar özellikle akşam saatlerinde ölüm kusmaya devam ediyor. Para hırsı gözünü bürümüş, insanı çevreyi zerre kadar düşünmeyen haramilerin bacalarından tüten duman, Kestel halkını ağır bir zehire maruz bırakıyor. Gerek İstanbul yolu gerek Mudanya yolu ve gerekse Kestel ve çevresinde fabrika bacaları zehir kusarken kentin yöneticilerinin adım atmaması gerçek bir trajedi. Bu kente sorumlu her kim varsa bir an önce ayağa kalkıp bu haramilere, bu gözünü para hırsı bürümüş sözüm ona sanayicilere haddini bildirmeli. Köpeksiz köyde değneksiz gezmelerine müsaade etmemeli.



 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.