SON DAKİKA
Hava Durumu

LANET OLSUN!

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2021 20:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2021 20:30

  Sosyal medya denilen lağım çukurunda bir yarıştır gidiyor. Bu yarış yangınlar ve felaketler karşısında ne kadar üzüldüklerini ve bu yangınları lanetlediklerini söyleme yarışı değil. Bu felaketlerden etkilenenlere yardım götürme yarışı da değil. Maalesef bu yarış “Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama” yarışı. Kimi kalkıp “Sınırlarını ve ormanlarını koruyamayan bir ülke olmanın utancı hepimize… Yazıklar olsun…” diye yazıyor en hafifinden, kimi ise buraya alıntılasam suç oluşturacak nitelikte yalanlarla saldırıyor Devletimize. Siyasetçi kılıklı İP’li milletvekili ise cansiperane çalışan görevlilere hakaret ederek, “Burada devlet yok!” diye bas bas bağırıyor. Cevabını da alıyorlar elbet. 
Çok şükür ki EGM bu gibilere karşı harekete geçildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini,  Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılayıcı nitelikte paylaşımda bulunan şahıslar yapılan çalışmalar sonucu tespit edilmekte ve gecikmeksizin adli mercilere gönderilerek gerekli yasal işlemler yapılmaktadır." deniliyor. Bunlar elbet cezalarını bulacak. Meydana gelebilecek felaketlerden medet uman vatan hainleri hak ettiği kadar olmasa da ceza alacaklar.


Eleştiri dozu yüksek paylaşımlara bir sözümüz yok. Kurnazlar da bu yüksek eleştiri dozu tanımlamasının ardına sığınıp yapıyor yapacağını, korkakça. Ne diyor şair? 
Katiller huzursuz
Hırsızlar sinirli
Hainler ürkekçedir

Sıkıyı görenler hemen kıvırıp ne kadar vatansever olduklarını anlatmaya başlıyor. Eşten dosttan yardım istiyorlar ne kadar masum olduklarını ispat için. İşte tam da bu yüzden Emniyet Güçleri bu incelemeyi çok iyi yapmalı. 
Yangınlar dünyanın her yerinde var. Ama oralarda çıkıp “Bir kibrit yeter” diyen terör örgütü liderleri yok. Vatan hainleri de yok. Hükumetin istifasını isteyen. Oralarda üzülen vatandaşlar var. Bu ihanet işi bir tek bizde mi acaba? Neyse, böylece kimin ne mal olduğunu da görüyoruz açıkça.
Ne diyorum; Düşman akla gelen ya da gelmeyen her türlü şeytanlıkla saldıracak. Uyuyan ajanlar da uyanıp destek verecek. Ummadığınız biri teröriste kucak açtığında şoka uğrayacaksınız belki. Ne var ki bunlar “Harici bedhahların” içimize yerleştirdiği bu amaçla okutup desteklediği tiplerdir genelde.
İyi tanıyın düşmanı.
İyi tanıyın şeytan Paganları.
İyi tanıyın kim kendini üç beş kuruşa satıyorsa.
Tedbirli olun ve en küçük bir düşmanlığa da müsamaha göstermeyin…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.