SON DAKİKA
Hava Durumu

Lokma yasak anket serbest!

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2021 20:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 20:06

Gazeteci büyüğüm Semra abla (Teke) kısa bir süre önce babasını rahmeti rahmana uğurladı. Siteler Mahallesi’nde ikamet eden babası için Mudanya’da lokma dağıtmak istedi. 


Ancak Mudanya Kaymakamlığı’nın lokma dağıtımını yasakladığı gerekçesiyle kendisi bunu yapamadı. Lokma hayrını Osmangazi’de gerçekleştirdi. 
Aynı Mudanya’da şimdi birileri kapı kapı dolaşarak anket yapıyormuş iyi mi? 


CHP eski ilçe başkanlarından Hüseyin Ihlamur’un paylaşımından bunu öğreniyoruz. 
Dahası ankette sorulan sorulardan anlıyoruz ki Mudanya Belediyesi yaptırıyor anketi. 
Bir yanda pandemi gerekçesiyle insanlar hayırlarını bile yapamıyor, esnaf dükkanını açamıyor, insanlar sokağa çıkamıyor diğer yandan bir kamu kurumunun parasıyla anket yaptırılabiliyor. Gerçekten bravo. 


Peki lokma hayrına izin vermeyen Mudanya Kaymakamlığı bu çalışmaya nasıl izin verebiliyor? Gerçekten düşündürücü… 
Ya da Mudanya Belediyesi her istediğini yapabilme cesaretini nereden buluyor? Mudanya Kaymakamlığı, durumu idare etmek yerine masaya yumruğu neden vurmuyor? Gerçekten şaşırtıcı bir durum. 


İşte Hüseyin Ihlamur’un o paylaşımı; “ Mudanya'da bir anket çalışması yapılıyor ve halk ile bire bir temas kuruluyor bilgisi var... Kim tarafından yapılıyorsa bana göre suç işleniyor ! Gerekçesi VİRÜS döneminde anketörler aracılığı ile Virüs taşımacılığı yapılıyor... 
Kapı kapı elden ele Virüs yaymak oluyor, yasaklı günlerde... Sorulan sorular arasında belediye başkanından memnunsunuz? sorusu var... 
Açıkça söyleyeyim bu ortamda bu ANKETİ yaptıran, yapılmasına izin veren kim varsa HALKIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATTIĞI için bırakın memnun olmayı görevini bıraksın derim... Halkın bütçesinden birilerinin bedel götürmekte niyeti lütfen savcılar gereğini yapsın!
Bu ortamda cafelerin, kahvehanelerin, restoranlar gibi yerlerin kapalı tutulmasından daha tehlikeli bir durum olarak görülüyor.
 Burada amaç insanların bir araya gelmesini önlemek deniyor fakat anket ile insanların arasında temas yolu ile evlere Virüs servisi yapılıyor... Anket masrafları yerine mağdur halkın yararına çözümler bulunmalı....... Sağlıkta kalın ????”


Hepimiz evlerdeydik. Bir yıldır büyük sıkıntılar çektik. Büyüklerimiz, çocuklarımız adeta eve hapsoldu. Devlet her gün hassasiyet çağrısı yapıyor. Ama gelinen noktada buna ne diyeceğiz?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.