SON DAKİKA
Hava Durumu

AK partiden Nilüfer'e tarım atılımı

METİN ÖZYÜREK VE CELİL ÇOLAK (MEHMET FARUK BEHDİOĞLU/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK partiden Nilüfer'e tarım atılımı
 Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, komisyon çalışmalarına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile başladı. Teşkilat bu komisyonla tarım ile alakalı önemli projeler üretmeyi amaçlıyor.
 

 

 
Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı komisyon Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile çalışmalarına start verdi. Nilüfer ilçesi, Bursa ve Türkiye için önemli çalışmaların yapılacağı bu komisyonların ilki, Gıda Tarım ve Hayvancılık Komisyonu oldu. Komisyon üyelerinin arasında teşkilat üyelerinin yanı sıra gönüllü olarak katılan akademisyenler ve işin bizzat içinde olan kişiler de var. Komisyon çalışmalarının sonunda hazırlanacak raporlar ise katkı sağlamak adına ilgili bakanlıklara ve Başbakanlığa gönderilecek. Teşkilatta önümüzdeki günlerde toplanacak diğer komisyonlar ise şöyle; Ulaşım ve Enerji Komisyonu, Kültür ve Turizm Komisyonu, Çalışma Hayatı ve Göç Komisyonu, Çevre Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu, Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu.
Kısa zamanda güzel projelerin olduğunu ifade eden Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’in Bursalı olması hasebiyle, bizler hem kendisine katkı koyma hem de onun bize katkısının ne olacağı konusunda çalışmak istiyoruz. Nilüfer de ciddi manada tarımsal potansiyeli olan ve tarım yapılan bir ilçe. Bu komisyonun ilçemiz için çok faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Metin Özyürek ise, Tarım Bakanımız Faruk Çelik Bey’in ‘Kentten Köye Dönüş’ projesi kapsamında bir takım altyapı çalışmalarımız olmuştu. Biz de ona bir altyapı oluşturması için üyelerimiz ve üniversiteden hocalarımızın katkılarıyla önce sanayi kenti görünümünde olan Nilüferimizin aslında tarım kenti olduğunu göstermek istiyoruz. Tarımsal manada köylerimizde neler yapılıyor, bunun nüfusa etkisi nedir, sosyolojik olarak, ekonomik olarak etkileri nelerdir? Bunları önce ilçe bazında, daha sonra Bursa ve Türkiye bazında raporlaştırarak, ilgili bakanlığımıza ve Başbakanlığa sunacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.