SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'den peş peşe İstanbul açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti'nin İstanbul seçimleriyle ilgili olağanüstü itirazlarını görüşen Yüksek Seçim Kuru

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2019 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'den peş peşe İstanbul açıklaması
AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti'nin İstanbul seçimleriyle ilgili olağanüstü itirazlarını görüşen Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) ara kararına ilişkin, "KHK ile ilgili itirazımızla ilgili konu, ek bir beyan dilekçesiydi, bununla ilgili ara kararını oluşturdu. Kurul, bundan sonra esas ana itiraz konularımıza odaklanacaktır." dedi.

AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel ise "İstanbul seçimleri ile ilgili olarak YSK’ ya ileri sürdüğümüz 8 ana başlıktaki iddialarımız kabul edilerek araştırılmasına karar verildi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 'YSK,dün başladığı olağanüstü itiraz dilekçemizin görüşmelerine bugün de devam etti.YSK bugün vermiş olduğu ara kararla; Kanunla ihraç edilenlere ilişkin oy kullanamazlar şeklindeki talebimizi oy çokluğuyla reddetti. Diğer iddia ve taleplerimizin araştırılmasına karar verdi.' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.