SON DAKİKA
Hava Durumu

Alkol yasağı bonzaiyi patlatmış!

Hükümete iftarada sınır tanımayan medya kuruluşlarından olan Taraf gazetesi birinci sayfadan verdiği haber ile "bu kadar da ol

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alkol yasağı bonzaiyi patlatmış!

Hükümete iftarada sınır tanımayan medya kuruluşlarından olan Taraf gazetesi birinci sayfadan verdiği haber ile "bu kadar da olmaz" dedirtti.




Paralel örgütün yayın organı olduğuna dair kamuoyunda yaygın kanaat oluşan Taraf gazetesinin hükümete yönelik saldırıları devam ediyor.

Taraf bugün "Alkol yasağı bonzaiyi patlattı" başlıklı haberiyle hükümeti eleştirmeye çalıştı. Alkollü içkilerin satışlarına getirilen saat sınırlaması ile uyuşturucuya eğilimin arttığını öne sürdü.

Taraf'ın birinci sayfadan yayınladığı haberinde, Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı araştırma sonucunda uyuşturucu bağımlılığı tedavisi görenlerin sayısının arttığı bilgisi kullanılarak algı operasyonuna imza attı. Tetikçi gazete uyuşturucu kullanımının artışını alkollü içkilerin satışlarına getirilen saat sınırlamasının sonucu olduğunu savundu. Tarafa göre, alkollü içkilerin satışına saat sınırı getirilmesi, uyuşturucuya eğilimi artırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.