SON DAKİKA
Hava Durumu

Artık 'Diriliş' zamanı!

Spor Toto Süper Lig’de 9 haftalık galibiyet hasretine Kayserispor mücadelesiyle son veren Bursaspor, oynadığı oyun ve aldığı 3 puanla yeniden

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Artık 'Diriliş' zamanı!
Spor Toto Süper Lig’de 9 haftalık galibiyet hasretine Kayserispor mücadelesiyle son veren Bursaspor, oynadığı oyun ve aldığı 3 puanla yeniden ayağa kalktı. Yeşil-beyazlılar Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’u da mağlup ederek yeniden galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Burak TOK

Süper Lig’de art arda aldığı kötü sonuçlarla büyük bir krizle karşı karşıya kalan Bursaspor, sahasında Kayserispor’u 1-0 geçerek, rahat bir nefes aldı. 9 haftadan sonra ilk kez kazanan yeşil-beyazlılar, ortaya koyduğu futbolla da büyük beğeni toplarken, ileriki haftalardaki maçlarda taraftarına umut verdi. Ligde son olarak 14. haftada, 3 Aralık 2017'de deplasmanda Atiker Konyaspor'u 3-0 yenen, ardından oynadığı 9 maçtan 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrılarak gelecek adına taraftarını endişelendiren Bursaspor, Kayserispor maçını kazanarak 2018 yılındaki ilk galibiyetini de almış oldu. Yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarların ateşi ise Kayserispor galibiyetiyle dinmedi. Tüm maç boyunca bir an susmadan takımını destekleyerek, alınan 3 puan da büyük etkisi olan taraftarlar, maç sonu yönetime tepkilerini dile getirmekten ise geri kalmadı. Geçen sezon küme düşme potasından son anda kurtulan Bursaspor’un bu senede aynı kötü gidişatı sürdürmesi taraftarın canını oldukça sıktı. En son Galatasaray karşısında alınan 5-0 ağır yenilginin ardından Özlüce Tesisleri’nde protesto gösterilerinde bulunan taraftarlar, Ali Ay yönetimini ve teknik adam Paul Le Guen’i istifaya çağırmıştı.

LE GUEN SON ŞANSINI İYİ KULLANDI

9 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor’un teknik direktörü olarak her mağlubiyetin arıdan sadece ‘Hayal kırıklığı’ sözleriyle muhabirlerin sorularını yanıtlayan Paul Le Guen’e önceki günlerde gerçekleştirilen, yönetim kurulu toplantısında Kayserispor karşısında bir şans daha verilerek, yola devam kararı alınmıştı. Bu şansı iyi değerlendiren ve futbolcularını özel olarak hazırladığı öğrenilen Le Guen için şimdilik sular duruldu. Kayserispor mücadelesinde ortaya konan futbol ve alınan galibiyet ise taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

ŞİMDİ SIRA OSMANLISPOR’DA

Sahasında Kayserispor’u deviren Bursaspor,  Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’u da devirerek galibiyet serisi başlatmak istiyor. Alınan kötü sonuçların ve tepkilerin arıdan, Kayserispor galibiyeti ile nefes alan yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor maçına yine özel olarak hazırlanacak.

STANCU ORUCUNU BOZDU

Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalan Bogdan Stacu,  4 haftalık sessizliğinin arıdan gol orucunu bozdu. Kayserispor karşısında güzel bir vuruşla takımına galibiyeti getiren isim olan Stancu, gol sayısını da 6’tıya çıkardı. Ayrıca 30 yaşındaki oyuncu, takımın en golcü ismi konumunda yer alırken, attığı gollerle de Bursaspor’a puanlar kazandırdı. Bursaspor Stancu’nun gol attığı 6 maçın 5'inden galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bursaspor, sadece Stancu’nun 19. haftada Alanyaspor deplasmanında attığı gole rağmen sahadan 3-1 mağlup ayılmıştı.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.