SON DAKİKA
Hava Durumu

Atatürk Stadyumu Meydanı yeniden düzenlenecek!

Yıkıldıktan sonra yeniden düzenlenerek yeşillendirilen Atatürk Stadyumu yeniden düzenlenecek. Atatürk Stadyumu Meydanı'nın  altıda katlı otopark ol

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Atatürk Stadyumu Meydanı yeniden düzenlenecek!
Yıkıldıktan sonra yeniden düzenlenerek yeşillendirilen Atatürk Stadyumu yeniden düzenlenecek. Atatürk Stadyumu Meydanı'nın  altıda katlı otopark olacak.

Bursaspor'un şampiyonluk başta olmak üzere elde ettiği birçok başarıya ev sahipliği yapması nedeniyle Bursa tarihinde ayrı bir önemi bulunan Bursa Atatürk Stadyumu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişilik yeni stadın tamamlanmasının ardından 2017 yılının başlarında yıkıldı.  Eski stattaki 50 bin metrekarelik alan, aynı yılın ikinci yarısından itibaren gerçekleştirilen düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarıyla park haline getirildi. 


AKTAŞ AÇIKLADI, YENİDEN DÜZENLENECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri öncesinde Bursa'da Atatürk Stadyumu Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingte vatandaşların oturduğu tribünler hakkında görüşünü açıkça ifade ederek basamakların yıkılarak Millet Bahçesi haline gelmesi gerektiğinin altını çizmişti. Önceki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Atatürk Stadyu'mu yanındaki spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun da yıkılarak, yine üstü çim, altı otoparklı, Kültürpark'la birleşecek büyük bir millet bahçesi projesinin gerçekleştireceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.