SON DAKİKA
Hava Durumu

Avrupa hayal değil!

Gösterdiği performansın karşılığını haftalar sonra almaya başlayan ve üst üste alınan beraberliklerin ardından galibiyete alışan yeşil-beya

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avrupa hayal değil!
Gösterdiği performansın karşılığını haftalar sonra almaya başlayan ve üst üste alınan beraberliklerin ardından galibiyete alışan yeşil-beyazlılar ilk yarıda kalan maçlarını kazanarak ve devre arasında nokta transferlerle ikinci yarıda Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor.
TİMSAH BÜYÜKLERİ ELİNDEN KAÇIRDI
Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış takımlara karşı boyun eğmeyen ve elinden kaçıran Bursaspor’un performansı her geçen gün artarken, ligin bitimine 4 hafta kala 3 iç saha maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılar bu maçları kazanarak ilk yarıyı üst sıralarda bitirmek istiyor. Ligin ilk haftasında tartışmaları VAR kararlarının gölgesinde Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Bursaspor; Beşiktaş, Başakşehir, Galatasaray ve Trabzonspor karşısında ise 3 puana yakın taraf olmasına karşın sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin ikinci yarısı için umut vaat eden futbolu ile göz dolduran Timsah kalan maçlarını kazanması halinde ise ikinci yarıda da performansına devam ederek Avrupa yarışında bende varım diyecek.  (Sercan Güler)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.