SON DAKİKA
Hava Durumu

Ay: 'Sorun olursa kapatırım'

Uzun süreden beri tartışmaların odağında olan ve akıbeti tartışılan Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı hakkından Ali Ay’dan çarpı

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ay: 'Sorun olursa kapatırım'
Uzun süreden beri tartışmaların odağında olan ve akıbeti tartışılan Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı hakkından Ali Ay’dan çarpıcı bir açıklama geldi.
Kurulduğu günden bu yana olum bir grafik çizerek, Süper Lig’in kapısından dönen, Bursa’ya basketbol sevgisini yeniden aşılayan ve sezon boyunca taraftarın büyük destek vererek en güçlü rakiplerini hezimete uğratan Bursaspor Durmazlar kapanmanın eşiğine geldi. Maddi sıkıntılar nedeniyle büyük zorluklar geçiren, personel maaşlarından, kulüp giderlerine, oyuncu ücretlerine kadar bir çok ödeme kanalında güçlük çeken Bursaspor’da Başkan Ali Ay, “Yönetim kurulu üyemiz Sezer Sezgin’e söyledim;  kulüpten bir kuruş veremem kendi yağınızda kavurulun diye.Durmazlar 700 bin lira verecek ama isim yazmayacak artık. 2.5 milyon lira geliri var. Ona göre takım yapacaklar. Fazla bulsunlar yine onlar kullansın. Sezon içinde parasızlıktan idmana çıkmama gibi bir durum yaşanırsa kapatırım.” dediği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.