SON DAKİKA
Hava Durumu

Aybaba, kanatlara çözüm arıyor 

  -Sercan Güler  Bursaspor’un 6 haftalık performansı bir kez daha masaya yatırıld

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2018 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aybaba, kanatlara çözüm arıyor 
 

-Sercan Güler 



Bursaspor’un 6 haftalık performansı bir kez daha masaya yatırıldı. Takım beklerin performansından henüz istediği verimi alamayan Samet Aybaba Başakşehir maçında ilk kez Umut Meraş’a forma şansı tanıdı. Sağ bekte Barış Yardımcı’nın performansında artış gözlemlenirken Aybaba, kanat oyuncuların henüz istediğini alamadı.
Yusuf Erdoğan da form düşüklüğü gözlemlenirken, Tunay Torun Başakşehir maçında formayı Yusuf’tan kaptı. Tunay Torun’un 90 dakikayı çıkaracak kondisyona henüz sahip olamadığı gözlemlenirken, Yusuf Erdoğan Başakşehir maçında da etkisiz kaldı. Öte yandan 6 maçta ilk 11 de başlayan Allona Lima ise Çaykur Rizespor maçında yaptığı asistle ön plana çıkarken. Kırılganlığının yeteneklerinin önüne geçmesinden endişe ediliyor. Jires Kembo ise çoktan gözden çıkarıldı.


YUSUF VE TUNAY’IN FORMA SAVAŞI
Sezonun 6 haftalık bölümde ortaya koyduğu performansı skora yansıtmakta zorlanan Bursaspor’da kanatların formsuzluğu masaya yatırıldı. Yusuf Erdoğan’ın inişli çıkışlı performansı Aybaba’yı rahatsız ederken Başakşehir maçında Yusuf Erdoğan’dan formayı Tunay Torun kapmıştı. Oyuna sonrada dahil olduğu bölümlerde etkili bir performans ortaya koyan Tunay Torun Başakşehir maçında da zaman zaman etkili olarak ilk 11’e göz kırptı ancak kondisyonu 90 dakikayı çıkarmaya yetmedi. Tunay’ın gol pozisyonunda iki rakibini oyundan düşürerek ayak içi şutu çerçeveyi tutsa şüphesiz gol olacaktı fakat az farkla dışarı çıktı. Tunay o pozisyonu gole çevirse belki de şuan bunları konuşuyor olmayacaktık. Başakşehir maçında 67 dakika da yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı. Yusuf Erdoğan oyuna girdiği dakikada itibaren sahada hiçbir varlık göstermezken Erdoğan’ın performansı bir kez daha hayal kırıklığına yol açtı. Bursaspor takım olarak Allona Lima ve Yusuf Erdoğan’ın birer asistleriyle gol yollarında etkili oldu.

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/allona-lima-saman-alevi/

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/yesil-beyazlilarin-en-agresifi/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.