SON DAKİKA
Hava Durumu

Bencilliğin faturasını Timsah ödedi

-Sercan Güler Gel artık Doumbia! Önceki gün Kayserispor maçında 2 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen yeşil-beyazlılarda golc

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bencilliğin faturasını Timsah ödedi
-Sercan Güler

Gel artık Doumbia!

Önceki gün Kayserispor maçında 2 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen yeşil-beyazlılarda golcü sorunu bir kez daha gündeme geldi. Maçın ilk yarısında Barış Yardımcı’nın savunmanın arkasına attığı akıl dolu pasta topla buluşan Stancu, sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalırken, müsait pozisyondaki Lima’ya pas vermek yerine kaleye çektiği şut uzat direğin yanından dışarı çıktı. Saç baş yolduran pozisyon sonrasında Stancu’nun takımdaki geleceği tartışılmaya başlanırken, Samet Aybaba basın toplantısında Fildişili golcünün Salı günü Bursa’ya geleceğini açıkladı.
YUSUF ERDOĞAN KREDİYİ AŞIYOR
Geçen sezon Trabzonspor’dan yeşil-beyazlılara transfer olan Yusuf Erdoğan, Kayserispor maçında kaçırdığı pozisyonla eleştirilerin odağındaki isim oldu. Geçen sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve 25 maçta forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu 4 asistle sezonu kapatırken, Erdoğan’ın hırsı henüz performansına yansıyamadı. Kayserispor maçında girdiği 11 ikili mücadelenin 8’ni kaybeden tecrübeli kanat, kaybettiği toplarla hayal kırıklığına uğratırken maçın ikinci yarısında kaçırdığı gol pozisyonu sabırları taşırdı. Barış Yardımcı’nın savunmanın arkasına attığı kusursuz pasta sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Yusuf Erdoğan, Stancu’nun benzeri pozisyonda bu kez kaleciyi geçmeye çalışınca Bursaspor mutlak golden oldu. Stancu ve Yusuf ile aradığı pozisyonları bulan Bursaspor’da gündeme takım içindeki iletişim sorununu ve bencillik konuları gündeme gelirken, başarılı bir kamp sezonu geçiren oyuncuların gol yollarındaki performansı hayal kırıklığına uğrattı.
“HERKES ÖN PLANA ÇIKMAK İSTİYOR”
Yusuf Erdoğan ve Stancu’nun kaçırdığı gol pozisyonlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Patron Samet Aybaba, “Bizim takımızda herkes ön plana çıkmak istiyor. ‘Atayım, kurtulayım’ diyor. O pozisyonlarda bencil olmamaları lazımdı. Birçok şeyi aştık ama bencilliği aşamadık. Bu eksikleri gidermek gerekiyor” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.