SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sahne zamanı: Hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Bursaspor, Kayserispor’u Bursa’da ağırlayacak, karşılaşma yarın saat 19:15’de başlayacak. Müs

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sahne zamanı: Hedef 3 puan
Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Bursaspor, Kayserispor’u Bursa’da ağırlayacak, karşılaşma yarın saat 19:15’de başlayacak. Müsabakayı Mete Kalkakavan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı tartışmaların gölgesinde geçen maçta Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Bursa’da sezonun ilk sınavına çıkıyor. Yarın  Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Timsah, taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

TİMSAH, KAYSERİ’Yİ BURSA’DA YUTUYOR

İki ekip, ligde daha önce 22 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların yalnızca 1’i beraberlikle sonuçlanırken, Kayserispor 11, Bursaspor ise 10 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı rakibi ile Bursa’da oynadığı son 9 maçın 8’inde sahadan 3 puan ile ayrılan Timsah, bu maçların 6’sında rakibinden gol dahi yemedi.

SAĞLAM, AYBABA’YA KARŞI ÜSTÜN

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispor’un çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam’a ile teknik direktörlük kariyerinde toplam 12 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 7’sinde Sağlam’ın çalıştırdığı takımlar sahadan galibiyet ile ayrılırken, Samet Aybaba ise yalnızca 2 maçta gülen taraf oldu.

DÜDÜK METE KALKAVAN’DA  

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.