SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Sakho depremi: 6.0

Gol yollarında büyük sorunlar yaşayan ve Alanyaspor’un ardından ligin en az gol atan takımı olan Bursaspor’a kötü haber Sakho’dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Sakho depremi: 6.0
Gol yollarında büyük sorunlar yaşayan ve Alanyaspor’un ardından ligin en az gol atan takımı olan Bursaspor’a kötü haber Sakho’dan geldi.  Sezon başında kiralanan ve ilk haftalarda attığı gollerle Süper Lig’e damga vuran 2 golü geçerli, 3 golü VAR kararları ile iptal edilen Diafro Sakho 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

2-1 biten Kasımpaşa maçının ilk yarısının son saniyelerinde yerde kalan ve ikinci yarıda oyundan alınarak Bursaspor’un sezon başında takıma kattığı Umut Nayir’e yerini bırakan Sakho 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Sakho’nun sağlık durumu ile ilgili kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Dün oynanan Kasımpaşa maçının ilk devresinin son anlarında sakatlanan Diafra Sakho'nun kontrolleri yapıldı. Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında evimizde oynadığımız Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Diafra Sakho'nun, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde çekilen MR'ının ardından yapılan kontollerinin sonucunda durumu netlik kazandı. Diafra Sakho'nun sağ Ayak eklem bağlarında yırtık ve kanama tespit edildi. Bu nedenle Sakho'nun yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sakho'ya 2 hafta sonra yapılacak ek tetkikler neticesinde durumu daha da netlik kazanacak.” İfadeleri kullanıldı.

http://sehirmedya.com/manset-haberler/yazik-oldu/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.