SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da istifa depremi

Bursaspor Kulübü'nde Mesut Mestan yönetiminin listesinde yer alan Görkem Akbaş, Ömer Faruk Şahin ve Sezer Sezgin kulübe gelerek Divan Kurulu

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da istifa depremi
Bursaspor Kulübü'nde Mesut Mestan yönetiminin listesinde yer alan Görkem Akbaş, Ömer Faruk Şahin ve Sezer Sezgin kulübe gelerek Divan Kurulu'na istifasını sundu.
Bursaspor Kulübü'nde Mesut Mestan yönetiminin listesinde yer alan Görkem Akbaş, Ömer Faruk Şahin ve Sezer Sezgin, Divan Kurulu'na istifalarını verdi. Sezgin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kongre üyeleri ve camiamızın değerli taraftarları, yaklaşmakta olan olağanüstü kongremiz öncesi çok sevdiğimiz Bursaspor'umuzun başkansız kalma ihtimaline bile şahit olduğumuz şu günlerde, taşın altına elini sokmuş bir grup Bursaspor sevdalısının önünü açmak adına, ismimin de yer aldığı yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almayacağımı bildirir, saygılarımın kabulünü rica ederim" dedi.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.